Stage Technische Dienst in Schiphol

Beschrijving

Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam is op zoek naar enthousiaste en passievolle trainees! Wij bieden diversiteit en afwisselend werk in een dynamische omgeving met een ‘Schiphol-vibe’.

Wil je graag meewerken aan het succes van het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam? Lees dan snel verder.

De functie

Voor onze afdeling Technische Dienst zoeken wij een enthousiaste Trainee Technische Dienst. Samen met het team, bestaande uit 5 personen, ben je onder leiding van de Technical Manager en Supervisor Technische Dienst verantwoordelijk voor het in goede staat houden van alle ruimtes in het pand; de gastenkamers, zalen, restaurants, Spa, algemene ruimtes en de technische ruimtes. Periodiek zal je verantwoordelijk zijn voor storingsdiensten.

Tevens ben je o.a. Verantwoordelijk voor:

 • Het opheffen van storingen en uitvoeren van eenvoudige, voorkomende reparaties aan apparatuur, installaties en voorzieningen in het hele bedrijf;
 • Periodieke controle en schoonmaakwerkzaamheden aan diverse installaties, vervangen van onderdelen, afstellen en proefdraaien;
 • Verrichten van installatiewerkzaamheden op elektronisch gebied;
 • Het houden aan Arbo-hygiëne en veiligheidsvoorschriften (HACCP, persoonlijke beschermingsmiddelen, e.d.);
 • Het correct en gastvrij te woord staan van gasten;

Wie ben jij?

 • Je volgt momenteel een Technische opleiding
 • Goede communicatieve vaardigheden, sociaal en collegiaal;
 • Flexibel;
 • Zelfstandig en verantwoordelijk;
 • Enthousiast en kwaliteitsgericht;
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Wist je dat? Wij zorgen voor een internationaal podium, waarop volop ruimte is voor ontwikkeling?
 • Wij goed voor onze medewerkers zorgen en een collegiale en professionele werkomgeving bieden?
 • Je medewerkerskortingen krijgt bij andere Steigenberger hotels in het binnen- en buitenland?
 • Ook jouw vrienden en familie hiervan kunnen profiteren?
 • Wij nog veel meer andere secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden, zoals collectiviteitskorting bij zorgverzekeraars, korting bij onze Lifestyle Club & Active Spa en tegemoetkoming in reiskosten?

Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam is een uniek zakenhotel met 440 luxe kamers. Het hotel ligt direct naast het Amsterdamse Bos op slechts 10 minuten rijden van Schiphol. Er is een gratis shuttle service van-en-naar het vliegveld. Gelegen in de non-flying zone heeft het hotel een rustige ligging en is het de ideale plek voor onze internationale gasten. Gasttevredenheid, continuïteit en innovatie zijn de belangrijkste pijlers voor onze organisatie. Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam staat bekend om haar uitgebreide en moderne vergaderfaciliteiten (15 zalen), het unieke barconcept van onze Sports & Media Bar, het sfeervolle Italiaanse à la carte restaurant ‘Trattoria’ en onze luxe Lifestyle Club & Active Spa.

Met onze medewerkers zetten wij ons iedere dag in om onze gasten een uitstekende service te verlenen en zo hun verwachtingen te overtreffen.

ONZE MERKEN

The right hotel experience for every need

Met meer dan 150 hotels in 20 landen op 3 continenten brengt H World International vijf afzonderlijke hotelmerken samen onder één paraplu. Steigenberger Hotels & Resorts heeft 60 hotels gehuisvest in historische traditionele gebouwen en levendige stadsresidenties, en biedt ook gezondheids- en schoonheidsoases te midden van de natuur. MAXX by Steigenberger is een nieuw en charismatisch concept dat de nadruk legt op het essentiële in overeenstemming met zijn motto "MAXXimize your stay". De hotels van het merk Jaz in the City, weerspiegelen de metropolitaanse levensstijl uit de lokale muzikale- en culturele scene. IntercityHotel biedt meer dan 40 hogere middenklasse stedelijke hotels, die allemaal op loopafstand van treinstations of luchthavens liggen. En Zleep Hotels - een bekend en succesvol hotelmerk in Scandinavië, dat service en ontwerp tegen een geweldige prijs voor velen aanbiedt.

Interesse?

Voel jij je aangetrokken tot deze functie en wil je graag meewerken aan het succes van het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam?

Solliciteer dan nu en stuur je CV met motivatie naar:

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

t.a.v. Astrid Braun

Stationsplein ZW 951

1117 CE Schiphol Oost, Noord- Holland

E-mail: career.airporthotel-amsterdam@steigenberger.com

Telefoon: 020-5400870

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Schiphol
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Schiphol | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.