Trainee F&B in Schiphol

Beschrijving

Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam is op zoek naar enthousiaste en passievolle nieuwe collega’s! Wij bieden diversiteit en afwisselend werk in een dynamische omgeving met een ‘Schiphol-vibe’.


Wil je graag meewerken aan het succes van het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam? Lees dan snel verder.De functie


Voor onze dynamische F&B afdeling zoeken wij een enthousiaste trainee! Tijdens je stage wordt je in onze verschillende F&B outlets ingezet: het Patio Restaurant waar het ontbijt plaats vindt, de Banqueting waar grote partijen worden verzorgt en de populaire Sports & Media Bar. Ben jij op zoek naar een afwisselende stage waarbij service verlenen centraal staat? Dan ben jij diegene die wij zoeken!


Wie ben jij?


Jij bent een echte teamplayer, flexibel en stressbestendig. Daarnaast heb jij een representatieve uitstraling en is het jouw passie om onze gasten een onvergetelijke ervaring te verzorgen in onze F&B outlets! Tot slot voldoe jij aan de volgende functie-eisen:


  • Je volgt momenteel een horeca opleiding;
  • Je spreekt Nederlands en je red je prima in het Engels;
  • Woonachtig in omgeving Schiphol/Amsterdam.
  • Wist je dat? Wij zorgen voor een internationaal podium, waarop volop ruimte is voor ontwikkeling?
  • Wij goed voor onze medewerkers zorgen en een collegiale en professionele werkomgeving bieden?
  • Je medewerkerskortingen krijgt bij andere Steigenberger hotels in het binnen- en buitenland?
  • Ook jouw vrienden en familie hiervan kunnen profiteren?
  • Wij nog veel meer andere secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden, zoals collectiviteitskorting bij zorgverzekeraars, korting bij onze Lifestyle Club & Active Spa en tegemoetkoming in reiskosten?


Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam


Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam is een uniek zakenhotel met 440 luxe kamers. Het hotel ligt direct naast het Amsterdamse Bos op slechts 10 minuten rijden van Schiphol. Er is een gratis shuttle service van-en-naar het vliegveld. Gelegen in de non-flying zone heeft het hotel een rustige ligging en is het de ideale plek voor onze internationale gasten. Gasttevredenheid, continuïteit en innovatie zijn de belangrijkste pijlers voor onze organisatie. Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam staat bekend om haar uitgebreide en moderne vergaderfaciliteiten (15 zalen), het unieke barconcept van onze Sports & Media Bar, het sfeervolle Italiaanse à la carte restaurant ‘Trattoria’ en onze luxe Lifestyle Club & Active Spa.Met onze medewerkers zetten wij ons iedere dag in om onze gasten een uitstekende service te verlenen en zo hun verwachtingen te overtreffen.
ONZE MERKEN


The right hotel experience for every need


Met meer dan 150 hotels in 20 landen op 3 continenten brengt H World International vijf afzonderlijke hotelmerken samen onder één paraplu. Steigenberger Hotels & Resorts heeft 60 hotels gehuisvest in historische traditionele gebouwen en levendige stadsresidenties, en biedt ook gezondheids- en schoonheidsoases te midden van de natuur. MAXX by Steigenberger is een nieuw en charismatisch concept dat de nadruk legt op het essentiële in overeenstemming met zijn motto "MAXXimize your stay". De hotels van het merk Jaz in the City, weerspiegelen de metropolitaanse levensstijl uit de lokale muzikale- en culturele scene. IntercityHotel biedt meer dan 40 hogere middenklasse stedelijke hotels, die allemaal op loopafstand van treinstations of luchthavens liggen. En Zleep Hotels - een bekend en succesvol hotelmerk in Scandinavië, dat service en ontwerp tegen een geweldige prijs voor velen aanbiedt.


Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Schiphol
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
23-06-2024

Schiphol | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.