Front Office Stagiaire in Nijmegen

Front Office stagiaire (minimaal 20 weken)Heb jij een warme en sprankelende persoonlijkheid? Zorg jij dat onze

Beschrijving

Front Office stagiaire (minimaal 20 weken)


Heb jij een warme en sprankelende persoonlijkheid? Zorg jij dat onze gasten hun verblijf ontspannen beginnen en ook weer tevreden vertrekken? Vind jij het leuk om mensen zich welkom te laten voelen? En om het aanspreekpunt te zijn met veel verschillende taken? Dan zijn wij op zoek naar JOU! Jij bent namelijk een gedreven, enthousiaste, leergierige front office collega die ons professionele team komt versterken.


De functie

Als nieuwe collega op de afdeling Front Office ben jij, samen met jouw collega’s, op ieder moment van de dag het eerste aanspreekpunt voor al onze loyale gasten. Je checkt onze gasten bij aankomst in en bij vertrek uit, maar in de tijd dat zij bij ons verblijven, verleen jij hen ook de beste service die Mercure Hotel Nijmegen Centre garandeert! Je bent in staat om op een professionele manier de wensen van de gasten te achterhalen en daaraan tegemoet te komen. Dat kan inhouden dat je hen informatie over de stad geeft, maar ook het geven van suggesties voor onze gasten. Verder beantwoord je binnenkomend telefoonverkeer en e-mail en onderhoud je goed contact met je collega’s om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden in het hotel en om onze gasten heen, naar behoren verlopen.

Aangezien onze receptie 24/7 geopend is, verwachten we dat je flexibel bent om te werken in wisselende diensten.

Met 112 moderne kamers, bar en restaurant heb jij in Nijmegen een prachtig decor, samen met een team van gedreven collega’s! Ons hotel is gelegen midden in de stad naast het Centraal Station en dus prima te bereiken met de auto of openbaar vervoer. In ons moderne bar voorzien wij onze gasten o.a. Van heerlijke dranken en bieden we kleine gerechten.


Wat ga je precies doen doen?

  • Gasten welkom heten: inchecken, uitchecken, wake-up calls verzorgen
  • Reserveringen aannemen en verwerken
  • Op een soepele manier los je eventuele klachten en problemen op


Geen dag is het hetzelfde: Als collega bij de Front Office ben je altijd goedgemutst en zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je werkt afwisselend per ochtend- en avonddiensten en je rapporteert aan de Front Office Manager.

  • Je bent flexibel, leergierig, enthousiast en hebt een hands on mentaliteit en bent zeer gemotiveerd.
  • Goede beheersing van de nederlandse en engelse taal in woord en schrift
  • Je bent gastgericht met een grote glimlach
  • Je volgt een relevante opleiding en je stage duurt minimaal 20 weken


Dit krijg je van ons:

Een leuke stageperiode met een hecht team in een dynamische omgeving. Je kunt veel plezier hebben en tegelijkertijd veel leren. We werken met een enthousiast en gezellig team. Daarnaast bieden we een goede stagevergoeding, reiskostenvergoeding op maat en professionele begeleiding om je stage succesvol te vervullen.


Yes, ik wil deze stage!

Ben jij onze nieuwe Front Office stagiaire? Dan lezen we graag in een mail en cv waarom jij zo goed bij ons past en voor welke periode jij op zoek bent naar een stage.

Mail deze naar Kim van den Berg (kim.vandenberg@mercurenijmegen.com)


Wie zijn wij?

De Event hotelgroep is een franchise hotelorganisatie met meer dan 75 hotels over heel Europa. Je vind onze hotels in bijna alle grote steden. Event Hotels is een snel groeiende organisatie met diverse merken van internationaal gerenommeerde hotelketens. In Nederland vallen 30 hotels onder de Event hotelgroep waaronder de merken Mercure, Novotel, Ibis en Bilderberg.


Het merk Mercure!

Elke Mercure is een poort naar een bestemming. Onze teams kennen de stad echt en elk detail van het decor vertelt een verhaal over de locatie en het culturele erfgoed. Hoewel elk Mercure-hotel uniek is, delen ze allemaal dezelfde passie voor diensten van hoge kwaliteit. Vanaf het moment dat onze gasten een Mercure binnenstappen – of het nu in Nijmegen, Parijs, Rio of Bangkok is – worden ze ondergedompeld in hun bestemming.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Nijmegen
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Nijmegen | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.