Meeting & Events stagiaire in Den Haag

Beschrijving

Ben jij opzoek naar een commerciële stage waarbij je jouw organisatorische kwaliteiten kunt gebruiken? Wij zoeken een Meeting & Events stagiaire!




Waarom wil je bij Inntel Hotels stagelopen?


Deze vraag kunnen onze huidige stagiaires het beste beantwoorden natuurlijk!



“Ik heb tijdens mijn stage veel verantwoordelijkheid gekregen en mocht dingen zelfstandig oppakken. Ik werd niet gezien als een stagiaire, maar echt als onderdeel van het team! Ik heb nog nooit zoveel geleerd als hier. Daarnaast is er ook een hele fijne sfeer onderling tussen de collega’s”.


(M&E stagiaire Inntel Hotels Den Haag Marina Beach, 2024)




Daarnaast ontvang je ook nog:


  • Een stagevergoeding van €500,- bruto op basis van een 38-urige werkweek;
  • Een rooster waarbij we rekening houden met jouw wensen;
  • Reiskostenvergoeding (>10 km woon-werkafstand, indien geen studenten OV chipkaart);
  • Je komt te werken in een internationaal, jong en enthousiast team;
  • Vanaf €35,- kun je zelf verblijven in een van onze hotels, daarnaast krijgt je 20% korting op F&B;
  • Een bedrijfsuniform;
  • Jaarlijks themafeest met alle collega’s;
  • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen de keten voor na jouw stage.


Wat ga leren tijdens je stage?


Een dag als Meeting & Events stagiaire is ontzettend divers. Je pakt het gehele proces op voor een evenement, van aanvraag tot after sales. We hebben in totaal 3 meeting zalen in het hotel.




De dag begint met het opstarten van jouw computer. Daarna ga je de showkamers voor de dag checken en klaarzetten zodat alles klaar staat voor de rondleidingen van vandaag. ’s Ochtends check je de mailbox en pak je nieuwe aanvragen voor vergaderingen en evenementen op. Ook beantwoord je vragen van lopende aanvragen en voer je wijzigingen door. Vervolgens bel je klanten op om nog wat laatste wensen door te nemen voor een vergadering of evenement. Je probeert zoveel mogelijk mee te denken met de klant om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Na aanleiding van de laatste wijzigingen maak je een offerte op en stuur je deze naar de klant toe.




’s Middags heb je een rondleiding gepland staan met een potentiële nieuwe klant en daarna duik je weer even de mailbox in om wat mails te beantwoorden en aanbetaling nota’s uit te sturen. Voordat je naar huis gaat loop je nog snel even naar de keuken om de laatste dieetwensen en allergieën door te geven, zodat alles helemaal in orde is voor de vergadering voor morgen.




Uiteraard is jouw stagebegeleider de hele dag aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen indien nodig!


Herken jij jezelf in


‘You’ll be surprised…’ is de belofte die wij aan onze gasten maken. Wij zijn dan ook erg trots op de positieve beoordelingen die wij als hotel krijgen. Op Booking.com hebben wij een gemiddelde beoordeling van een 8+! Om onze gasten te kunnen blijven verrassen zoeken wij collega’s die met veel enthousiasme, oprechte interesse en passie een actieve bijdrage willen leveren aan de beleving van onze gasten. Daarnaast zoeken wij iemand die past in onderstaand profiel:


  • Je bent minimaal 20 weken beschikbaar;
  • Je spreekt Nederlands en/of Engels;
  • Iemand die een hospitality of events opleiding volgt en opzoek is naar een managementstage;
  • Je bent zeer accuraat en heb je een sterk gevoel voor kwaliteit en service;
  • Je bent commercieel ingesteld en kunt goed organisatie en plannen;



Waar ga je stagelopen?


De “zeilen” van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach schitteren tegen een achtergrond van zee en strand. Dit iconische hotel telt 13 verdiepingen en heeft een prominente positie op de kop van het Noordelijk havenhoofd. Het is de plek voor een gezonde dosis Vitamin Sea. Dankzij de unieke centrale locatie aan het strand zijn sportactiviteiten, ontspanning en het centrum van Scheveningen binnen loopafstand.




Locatie: Strandweg 1, 2586 JK DEN HAAG




Solliciteren kan via: sollicitatiedenhaag@inntelhotels.nl of via het formulier.


Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
26-06-2024

Den Haag | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.