Duty Management Stage in Den Haag

Beschrijving

Ben je opzoek naar een dynamische stage waarbij je verschillende afdelingen binnen het hotel leert kennen? Dan is de Duty Management stage wat voor jou!




Waarom wil je bij Inntel Hotels stagelopen?


Deze vraag kunnen onze huidige stagiaires het beste beantwoorden natuurlijk!



“Ik zou Inntel hotels zeker voordragen als stageplek! Hier heb ik de kans gehad om op een zeer educatieve manier mijn theorieën in de praktijk te brengen en inzicht te krijgen in mijn eigen kwaliteiten en leerpunten. Ik heb heel veel mogen leren, zoals het maken van cocktails, bedienen van de gasten en het communiceren met de gasten”. (F&B stagiaire Inntel Hotels Den Haag Marina Beach, 2024)



Daarnaast ontvang je ook nog:


  • Een stagevergoeding van €500,- bruto op basis van een 38-urige werkweek;
  • Een rooster waarbij we rekening houden met jouw wensen;
  • Reiskostenvergoeding (>10 km woon-werkafstand, indien geen studenten OV chipkaart);
  • Je komt te werken in een internationaal, jong en enthousiast team;
  • Vanaf €35,- kun je zelf verblijven in een van onze hotels, daarnaast krijgt je 20% korting op F&B;
  • Een bedrijfsuniform;
  • Jaarlijks themafeest met alle collega’s;
  • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen de keten voor na jouw stage.



Wat ga leren tijdens je stage?


Tijdens je stage, ga je aan de slag als verlenging van de Front Office afdeling en ben je een operationele spin in het web. Na een goede inwerkperiode op verschillende afdelingen ben je als Duty Management Stagiair verantwoordelijk voor de ondersteuning bij diverse operationele uitdagingen en het verbeteren van de service op het gebied van gastervaring.



Je dienst begint met een korte briefing bij de Front Office, hoeveel check-ins hebben we vandaag? Zijn er specials? Samen met het FO-team neem je de belangrijkste punten door. Je krijgt te horen dat het vrij druk wordt en daarom spring je na de briefing meteen bij om de Front Office te ondersteunen. Het is namelijk net een piekmoment met arriverende gasten. Er komt meteen een stel op je af en je geeft hen een warm welkom. Ze willen graag inchecken dus dat ga je voor ze regelen! Ondertussen is er een rij ontstaan van gasten. Jij laat je niet uit het veld slaan en helpt elke gast met aandacht en enthousiasme. Jouw doel is om elke gast en fijne ervaring te bezorgen!



Nadat de piek voorbij is loop je jouw Duty ronde door het hotel. Je gaat meteen even langs bij kamer 568 om een ander kussen te brengen. Ook check je even of kamer 965 al schoon is voor de aankomst van een VIP gast. Je legt tevens ook meteen wat lekkere chocolade en een persoonlijke kaart op de kamer. Je constateert tijdens je ronde wat technische mankementen en meldt dat bij de Technische Dienst afdeling.



Ondertussen wordt je gebeld door het restaurant of je straks even kan bijspringen, want er wordt een grote groep verwacht en ze kunnen wel wat ondersteuning gebruiken. Voordat je dit gaat doen ga je nog even aan het werk voor jouw project. Je hebt namelijk ontdekt dat er een trend is in de klachten omtrent het assortiment in de minibar van de kamers. Je bent hierin gedoken en hebt een plan geschreven om dit te verbeteren. Morgen mag je dit presenteren in het managementoverleg.



Nadat je het restaurant hebt geholpen zit de shift er alweer bijna op! Je kijkt nog even snel naar je mailbox en sluit daarna lekker af. De dag is voorbij gevlogen!



Uiteraard is jouw stagebegeleider de hele dag aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen indien nodig.


Herken jij jezelf in


  • Iemand die een Hospitality opleiding volgt en opzoek is naar een managementstage;
  • Je bent minimaal 20 weken beschikbaar;
  • Je spreekt Nederlands en/of Engels;
  • Iemand die het leuk vindt om onze gasten een warm welkom te bieden en te verassen: You’ll be surprised;
  • Je bent gastvrij en speelt goed in op de wensen van onze gasten;
  • Je bent op wisselende tijden beschikbaar, ook in de avonden en/of weekenden. Jouw roosterwensen kun je eenvoudig aangeven in onze online roostertool/app;



Waar ga jij stagelopen?


De “zeilen” van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach schitteren tegen een achtergrond van zee en strand. Dit iconische hotel telt 13 verdiepingen en heeft een prominente positie op de kop van het Noordelijk havenhoofd. Het is de plek voor een gezonde dosis Vitamin Sea. Dankzij de unieke centrale locatie aan het strand zijn sportactiviteiten, ontspanning en het centrum van Scheveningen binnen loopafstand


Locatie: Strandweg 1, 2586 JK DEN HAAG




Interesse


Solliciteren kan via: sollicitatiedenhaag@inntelhotels.nl of via onderstaand formulier ter attentie van Shiromani Westerveld - Baldew, Room Divisions Manager.


Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
26-06-2024

Den Haag | Stage | Middelbare school

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.