Front Office Stagiaire in Amsterdam

Beschrijving

Geef jij onze gasten een warm welkom en een ‘You’ll be surpised verblijf’? Wij zijn op zoek naar een gastvrije en enthousiaste Front Office stagiaire!




Waarom wil je bij Inntel Hotels stagelopen?


Deze vraag kunnen onze huidige stagiaires het beste beantwoorden natuurlijk!



“Ik zou Inntel hotels zeker voordragen als stageplek! Hier heb ik de kans gehad om op een zeer educatieve manier mijn theorieën in de praktijk te brengen en inzicht te krijgen in mijn eigen kwaliteiten en leerpunten. Ik heb heel veel mogen leren, zoals het maken van cocktails, bedienen van de gasten en het communiceren met de gasten”. (F&B stagiaire Inntel Hotels Den Haag Marina Beach, 2024)



Daarnaast ontvang je ook nog:


  • Een stagevergoeding van €500,- bruto op basis van een 38-urige werkweek;
  • Een rooster waarbij we rekening houden met jouw wensen;
  • Reiskostenvergoeding (>10 km woon-werkafstand, indien geen studenten OV chipkaart);
  • Je komt te werken in een internationaal, jong en enthousiast team;
  • Vanaf €35,- kun je zelf verblijven in een van onze hotels, daarnaast krijgt je 20% korting op F&B;
  • Een bedrijfsuniform;
  • Jaarlijks themafeest met alle collega’s;
  • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen de keten voor na jouw stage.


Wat ga leren tijdens je stage?


Tijdens je stage, ga je aan de slag bij de Front Office afdeling. Er zijn verschillende shifts, dus je kunt zowel ochtend als avonddienst hebben. Na een korte trainingsperiode zal je uiteindelijk zelfstandig de receptie diensten kunnen draaien.



Je dienst begint met een korte briefing, hoeveel check-ins hebben we vandaag? Zijn er specials? Samen met jouw team neem je de belangrijkste punten door. Daarna neem je jouw collega van de vorige dienst over bij de receptiebalie. Er komt meteen een stel op je af en je geeft hen een warm welkom. Ze willen graag inchecken dus dat ga je voor ze regelen! De officiële check-in tijd is pas over 5 uur en je ziet dat de kamer ook nog niet klaar is. Je neemt hun koffers aan en vraagt ze vanmiddag nogmaals langs de balie te lopen om hun sleutel op te halen. Ondertussen is er een rij ontstaan van gasten die willen uitchecken. Jij laat je niet uit het veld slaan en helpt elke gast met aandacht en enthousiasme. Jouw doel is om elke gast met een blij gezicht het hotel te laten verlaten.


Een jong gezin zou graag wat leuke tips willen voor kindvriendelijke restaurants in de buurt. Met jouw kennis van de stad weet jij deze zeker te vinden. Je geeft een aantal aanbevelingen en laat meteen op de plattegrond zien waar de gast deze kan vinden.


Helaas is de gast van kamer 586 wat minder blij. Hij heeft namelijk een kamer naast de lift gekregen en had expliciet gevraagd dit niet te willen. Je kijkt voor de gast wat de mogelijkheden zijn en biedt een passende oplossing aan.


Tussen het in- en uitchecken door beantwoord je alle vragen van onze gasten en help je ze waar nodig. Dit doe je zowel aan de balie als telefonisch. Voor jou is niets te gek en je doet graag een stapje extra voor onze gasten! Je komt er namelijk achter dat één stel hun huwelijksjubileum viert. Je regelt als verassing een flesje bubbels voor op de kamer en schrijft een persoonlijke kaart. Het verassen van gasten is waar je het voor doet!



Uiteraard is jouw stagebegeleider de hele dag aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en je te ondersteunen indien nodig!


Waar zijn we naar op zoek?


  • Je bent minimaal 20 weken beschikbaar;
  • Je bent communicatief vaardig en spreekt Nederlands en/of Engels;
  • Iemand die het leuk vindt om onze gasten een warm welkom te bieden en te verassen: You’ll be surprised;
  • Je bent gastvrij en speelt goed in op de wensen van onze gasten;
  • Je bent op wisselende tijden beschikbaar, ook in de avonden en/of weekenden. Jouw roosterwensen kun je eenvoudig aangeven in onze online roostertool/app;



Waar ga je stagelopen?


Inntel Hotels Amsterdam Landmark heeft een stoer karakter dat geïnspireerd is op het industriële verleden van de omgeving. Het is de plek om te overnachten, dineren in Bar & Brasserie Werkspoor, zakelijke events te organiseren en volledig tot rust te komen in Spa Steam. Het wellness centre beschikt over een zwembad, Turks stoombad, sauna en massageruimte. Bovendien zijn alle luxe kamertypes uitgerust met een ronde whirlpool in de kamer en/of een privé sauna.


Locatie: VOC-kade 600, 1018 LG AMSTERDAM




Interesse


Solliciteren kan via: sollicitatielandmark@inntelhotels.nl of via onderstaand formulier



Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
26-06-2024

Amsterdam | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.