Stage Sales in Driebergen-Rijsenburg

Beschrijving

Je gaat heel veel leren over het aangaan, onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. Je zult voornamelijk werkzaam zijn in Driebergen.

Je gaat potentiële sales leads in kaart brengen en verzorgt ook de opvolging hiervan. Daarnaast bel je bestaande klanten en voer je aftersales gesprekken.

Je bereidt rondleidingen voor en geeft deze ook aan potentiële, gasten en samenwerkingspartners.

Daarnaast ondersteun je de Sales Manager bij de algehele (administratieve) sales werkzaamheden, denk aan gegevens verwerken in ons CRM systeem, analyse en rapportage van omzetcijfers.

Je doet marktonderzoek naar potentiële opdrachtgevers.

Je kan je creativiteit kwijt in diverse sales- en marketing acties en denkt hier ook proactief aan mee.

Je biedt ondersteuning aan de Meetings & Events afdeling in voorbereiding en organisatie van gereserveerde bijeenkomsten.

Je hebt passie voor het vak en hebt een commerciële instelling. Je bent gastvrij en dienstverlenend.

Je bent enthousiast, communicatief vaardig en vindt plezier in je werk belangrijk.

Je bent ondernemend en streeft naar goede resultaten.

Je bent creatief en neemt graag initiatief.

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed.

Je volgt momenteel een relevante HBO opleiding en zoekt bij voorkeur voor ten minste 5 maanden een stage (bij voorkeur 10 maanden). Startdatum in overleg.


Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar.

Je krijgt een speciaal inwerkprogramma van ons. Zo leer je niet alleen je collega’s, maar ook de organisatie kennen. Je ontvangt een passende stagevergoeding.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. Ook behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden.


Jouw werkplekken

Je komt in een team van betrokken en gedreven collega’s die snappen hoe je gezamenlijk twee mooie locaties runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.

Je standplaats zal voornamelijk Driebergen zijn.


Hotel de Baak Seaside, Noordwijk

In Noordwijk, direct aan de strandopgang vind je Hotel de Baak Seaside. Het hotel beschikt over 100 hotelkamers en ruim 20 zalen voor vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. Door de week vind je hier ook vooral de zakelijke gast, echter in de vakantie en met name in de zomer is het een drukte van belang met alle toeristen. Hotel de Baak Seaside is een van de weinige hotels in Noordwijk direct aan het strand.


Landgoed de Horst, Driebergen

Landgoed de Horst bestaat uit 12 hectare eigen grond met daarop een bos. Met ruim 30 zalen en 113 slaap- en hotelkamers hebben wij diverse gasten over de vloer. Door de week vaak zakelijke gasten en in het weekend vooral toeristen die een weekendje weg zijn. Vanuit ieder gebouw op het landgoed loop je zo het bos in. Ook heerlijk om tijdens je pauze even buiten te wandelen.


Wil je meer weten over de stage? Neem dan contact op met Leonie van der Maale - Esters via het telefoonnummer 0343 - 556455. Enthousiast over de stage? Solliciteer dan vandaag nog. Wij zetten de koffie klaar.


Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Driebergen-Rijsenburg
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Driebergen-Rijsenburg | Stage management | Stage | HBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.