Stage Sales in Noordwijk

Beschrijving

Je gaat heel veel leren over het aangaan, onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. Je zult voornamelijk werkzaam zijn in Driebergen.

Je gaat potentiële sales leads in kaart brengen en verzorgt ook de opvolging hiervan. Daarnaast bel je bestaande klanten en voer je aftersales gesprekken.

Je bereidt rondleidingen voor en geeft deze ook aan potentiële, gasten en samenwerkingspartners.

Daarnaast ondersteun je de Sales Manager bij de algehele (administratieve) sales werkzaamheden, denk aan gegevens verwerken in ons CRM systeem, analyse en rapportage van omzetcijfers.

Je doet marktonderzoek naar potentiële opdrachtgevers.

Je kan je creativiteit kwijt in diverse sales- en marketing acties en denkt hier ook proactief aan mee.

Je biedt ondersteuning aan de Meetings & Events afdeling in voorbereiding en organisatie van gereserveerde bijeenkomsten.

Je hebt passie voor het vak en hebt een commerciële instelling. Je bent gastvrij en dienstverlenend.

Je bent enthousiast, communicatief vaardig en vindt plezier in je werk belangrijk.

Je bent ondernemend en streeft naar goede resultaten.

Je bent creatief en neemt graag initiatief.

Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal goed.

Je volgt momenteel een relevante HBO opleiding en zoekt bij voorkeur voor ten minste 5 maanden een stage (bij voorkeur 10 maanden). Startdatum in overleg.

Arbeidsvoorwaarden

Wij geloven in teamspirit en in het investeren in je medewerkers. Wij staan altijd voor elkaar klaar om te helpen en alles is bespreekbaar.

Je krijgt een speciaal inwerkprogramma van ons. Zo leer je niet alleen je collega’s, maar ook de organisatie kennen. Je ontvangt een stagevergoeding van € 500,-/maand.

In het kader van persoonlijke ontwikkeling heb je toegang tot een database met ruim 200 e-learningmodules. Je mag deze vrij volgen. Ook behoort het volgen van een training gericht op persoonlijke ontwikkeling bij de Baak tot de mogelijkheden.


Jouw werkplekken

Je komt in een team van betrokken en gedreven collega’s die snappen hoe je gezamenlijk twee mooie locaties runt en die met liefde dat extra stapje zetten voor onze gasten.

Je standplaats zal voornamelijk Driebergen zijn.


Hotel de Baak Seaside, Noordwijk aan Zee

In Noordwijk vind je 20 vergaderzalen en 100 hotelkamers. Door de weeks ontvangen wij hier voornamelijk zakelijke groepen van 4 tot 75 personen. In het weekend en in de vakanties zie je veel toeristen. De locatie is uniek te noemen door de ligging direct aan het strand. Vanuit het restaurant kijk je naar de kabbelende golven. Ook heel fijn: even in de pauze uitwaaien op het strand. Kom je hier niet werken, kom er dan eens overnachten.


Landgoed de Horst, Driebergen

Het Landgoed ligt midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Wij hebben zelfs een groot stuk eigen bos. Vergaderen met collega's? Bespreek de zaken eens tijdens een rondje bos. In Driebergen hebben wij ruim 30 vergaderruimtes, 113 hotelkamers en een grote congreszaal, auditorium Maitland. We ontvangen hier doordeweeks zakelijke groepen van 4 tot 150 personen en in de vakanties en in het weekend toeristen.


Wil je meer weten over de stage? Neem dan contact op met Leonie van der Maale - Esters via het telefoonnummer 071 – 3690100. Enthousiast over de stage? Solliciteer dan vandaag nog. Wij zetten de koffie klaar.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Noordwijk
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Stage management | Stage | HBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.