STAGE FRONT OFFICE in Amsterdam

Vacature Stagiair Receptie / Front Office HotelDe receptie is het hart van het hotel, hier gebeurt het! Vind je het fijn

Beschrijving

Vacature Stagiair Receptie / Front Office Hotel

De receptie is het hart van het hotel, hier gebeurt het! Vind je het fijn om het gasten naar de zin te maken én hou je van een dynamische werkomgeving? Dan is de vacature voor Stagiair Receptie / Front Office bij Garden Hotel in Amsterdam écht iets voor jou!

De baan

De vacature voor Stagiair Receptie is één van de meest veelzijdige stageplekken die we binnen Bilderberg hebben. Je ontvangt hotelgasten, verzorgt het in- en uitchecken van de gasten en je beantwoord de telefoon. Verder neem je reserveringen aan, handel je de night audit af en verwerk je rekeningen. Ondertussen geef je gasten desgevraagd leuke tips over de omgeving, biedt je spontaan de helpende hand aan een collega en tover je een glimlach op het gezicht van iedere passant… Het moge duidelijk zijn: bij de vacature voor Stagiair Receptie / Front Office Hotel is geen dag hetzelfde!

De afdeling

Als Stagiair Receptie / Front Office Hotel maak je deel uit van het Front Office Team. Een goede stage binnen dit team vormt de perfecte basis voor je toekomstige carrière. Bij Bilderberg nemen we stages dan ook heel serieus. Samen met jou kijken we naar de juiste invulling van de tijd die je bij ons doorbrengt. We gaan daarbij uit van jouw interesses en kijken hoe we je daar het beste bij kunnen helpen. We zorgen dat er genoeg ruimte is om enerzijds veel praktische ervaring in een viersterrenhotel op te doen en anderzijds aan je project te werken.

Wie zoeken we voor de vacature van Stagiair Receptie?

De vacature van Stagiair Receptie / Front Office is een dynamische functie. We zoeken studenten met ambitie. Studenten die ervaring willen opdoen in de Nederlandse hotellerie en voor wie alleen het beste goed genoeg is.

Werken bij Bilderberg

Oprechte gastvrijheid. Daar zijn we bij Bilderberg dag en nacht mee bezig. We bieden onze gasten graag een onvergetelijke hotelervaring. Dat doen we door mensen te raken. Door écht geïnteresseerd te zijn. Door ons altijd af te vragen ‘wat heeft de ander nodig?’. Door alles tot in de kleinste details te regelen en verwachtingen te overtreffen. Onze medewerkers zijn daarbij onze belangrijkste troef, want zíj maken het verschil.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij bieden je een veilige en vertrouwde omgeving. Een dynamische plek waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. Bij Garden Hotel in Amsterdam doen we ons werk met passie en betrokkenheid. We zijn behulpzaam naar gasten én collega’s en springen in waar het nodig is. Bilderberg is als een hechte familie. We werken, leren, groeien, feesten, lachen en huilen met elkaar. Wij zijn oprecht in je geïnteresseerd en geven je de ruimte om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Wij zijn anders dan andere hotelketens. We zijn bijzonder omdat onze medewerkers bijzonder zijn.

Jouw werkplezier is onze bekroning

Wij willen onze kennis en ervaring graag met je delen. Daarom investeren we in je welzijn en in je persoonlijke ontwikkeling. Als jij je stage met plezier en enthousiasme doet, dan straal je dat uit naar je collega’s en naar de gasten in het hotel. Zo ontstaat er een positieve vibe waar iedereen in het hotel energie van krijgt!


 • Voor de vacature van Stagiair Receptie / Front Office bieden we uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden die uniek zijn in de horecabranche. Zoals:Een prima stagevergoeding
 • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
 • Een fijne werkplek met vriendelijke collega’s op één van de mooiste locaties van Nederland!

 • Check hier of je uit het juiste Bilderberg-hout bent gesneden:Volg je een relevante opleiding op MBO of HBO niveau? JA/NEE
 • Spreek je meerdere talen, waaronder ABN? JA/NEE
 • Krijg je energie van ‘het mensen naar de zin maken?’ JA/NEE
 • Zit het met je verantwoordelijkheidsgevoel wel goed? JA/NEE
 • Ben je spontaan en heb je een goed verzorgd uiterlijk? JA/NEE
 • Ben je zelfverzekerd en stressbestendig? JA/NEE
 • Heb je gastvrijheid hoog in het vaandel staan? JA/NEE
 • Ben je creatief in het bedenken van oplossingen? JA/NEE
 • Ben je flexibel en kun je zelfstandig werken? JA/NEE
 • Ben je attent en efficiënt? JA/NEE

Heb je de meeste vragen met JA beantwoord? Dan zijn we wat ons betreft een match!

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Amsterdam | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.