Duty Management stage! in Amsterdam

Beschrijving

Oog voor detail en op zoek naar een verantwoordelijke stage waarin optimale gastbeleving centraal staat? Ben jij alles een stapje voor en een echte multitasker? Dan is de Duty management stage écht iets voor jou! Per mei 2022 zijn wij op zoek naar een Duty Management stagiair(e).

Het allerbeste van een hotel én appartement

ID Aparthotel is een appartementenhotel 2.0. ID Aparthotel gooit namelijk het beste van zowel een hotel als een appartement in de mix. Onze 127 kamers bieden je alles wat je nodig hebt en zelfs meer. Denk aan luxe uitgeruste keukens, een comfy woonruimte, bedden om van te dromen én een Smart TV met Spotify.

De rest van ons hotel is net zo compleet. Er is een fitness studio, game room en all-day restaurant: The 51, waar je van ’delicious street food’ geniet. Dat past goed bij de urban setting: AIA is maar een paar minuutjes lopen vanaf station Sloterdijk. Perfect voor vakantiegangers en business (wo)men.


ID Aparthotel is onderdeel van The July

What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben de hotels van The July allemaal een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world.

Ben je er nog?

Mooi! We willen je namelijk nog graag meenemen in een dag van onze Duty Trainee.

Je begint je dienst met een overdracht met je collega’s waarin jullie bespreken wat er is en nog gaat gebeuren die dag. Hoeveel check-in’s staan er op het programma en welke gasten hebben speciale wensen? Ook bespreken jullie creatieve ideeën om de gasten deze week extra te verrassen en manieren om ‘WOW’-momenten te creëren.

Na de morning-meeting loop je een ronde door het hotel. Je checkt het hele gebouw op mankementen en geeft dit indien nodig door aan de Technische Dienst. Vervolgens ga je een kopje koffie drinken met de housekeeping manager waarmee je op kantoor zit. Wat staat er voor hun allemaal op de planning voor die dag?

Ondanks het hoge serviceniveau wat ten aller tijden wordt nagestreefd, kan het voorkomen dat een gast ergens niet tevreden mee is. Aan jou de taak hier een passende oplossing voor te vinden en dit proces te begeleiden, is alles nu naar wens? Gedurende je stage zal je bijdragen aan de ondersteuning van managementprojecten en zal je een coachende rol vervullen tegenover de Guest Service Pro’s.

Herken je jezelf hierin?

Als Duty management trainee verzorg jij onze gasten van A tot Z. Om onze gastvrijheid naar het hoogste niveau te tillen, vragen we het volgende van je:

 • Je bent een inspirerende coach voor je collega’s.
 • Je hebt een sprankelende persoonlijkheid die staat te springen om te beginnen.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden. In English as well.
 • Je kent Amsterdam door en door. De nieuwste plekken? Tried and tested!
 • Multitasken is voor jou niets nieuws.

6 redenen om Duty Manager bij ID Aparthotel te worden:

 • Een lekkere stagevergoeding (€750,-)
 • The July is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world, misschien kun je dus na je stage bij ons blijven werken..
 • We houden van flexibiliteit: zowel in het rooster als de bootcamp en yogalessen die we bieden.
 • We bieden volop mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen.
 • Een in-house experience en een Friends & Family rate in onze hotels.
 • Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.

Bij The July zijn we heel benieuwd naar wie jij bent en hoe je de toekomstige gasten van The July de ultieme ervaring gaat geven. Mail ons jouw CV naar work@thejuly.com en misschien spreken we elkaar snel.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Amsterdam | Stage | HBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.