Guest Relations Stage (per 2025) in Rotterdam

Beschrijving

Stroomt er gastvrijheid door jouw aderen en ga je altijd servicegericht te werk? Ben je daarnaast een echte 'regelneef' en zorg je er graag voor dat niemand iets tekort komt? Start dan bij het Rotterdam Marriott Hotel als Guest Relations Stagiair(e) en proef meteen onze leuke extra's!

Wat ga jij doen?

Als Guest Relations Stagiair(e) ben jij, samen met het Front Office team, hét gezicht van het Rotterdam Marriott Hotel. In deze functie verwelkom je de gasten in onze lobby en draag je extra zorg voor onze Marriott Bonvoy Members. Je anticipeert op de wensen en behoeften van gasten, waarbij je snel in kunt spelen op datgene waar de gasten blij van worden. Daarnaast ben je onder andere verantwoordelijk voor pre-arrival planning en de aankleding van hotelkamers tijdens speciale evenementen, denk hierbij aan een verjaardag of verloving. Bovendien zorg jij ervoor dat reviews via diverse kanalen worden beantwoord. Aan jou de taak om onze gasten een unieke beleving te bezorgen!

Wat verwachten we van jou?

  • Je volgt momenteel een relevante MBO of HBO opleiding.
  • Je houdt van uitdagingen en gaat moeilijke situaties niet uit de weg.
  • Je bent ondernemend, zelfstandig en servicegericht.
  • Je hebt een creatieve mindset en denkt altijd in mogelijkheden.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als in het Engels over kunt brengen.

Hoe is het om bij het Rotterdam Marriott Hotel stage te lopen?

Bij het Rotterdam Marriott hotel loop je stage in de top van het internationale hotelwezen, maar wel op een nuchtere, Rotterdamse manier. Binnen onze organisatie hebben we collega’s die hier al jarenlang werken en veel ervaring en kennis aan je over kunnen dragen, maar ook veel jonge en gedreven collega’s die nieuwe ideeën op de werkvloer brengen. We vinden het belangrijk dat we naast hard werken, ook gezellig kunnen lachen met elkaar. Eén ding hebben we allemaal met elkaar gemeen: we zetten graag een extra stap om onze gasten een geweldige beleving te bieden.

Dit kun je van ons verwachten:

  • Je hebt recht op een stagevergoeding van €500,- per maand, op basis van een fulltime stage (38 uur per week).
  • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!
  • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.
  • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen, zowel online als live.
  • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als onze collega.

Enthousiast?

Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie!

Heb je nog vragen over deze positie of over het werken bij het Rotterdam Marriott Hotel? Neem dan contact op met Simone Louwers (Talent Coördinator) via 010-4302501, of stuur een mail naar humanresources@marriottrotterdam.com. We hopen je snel te spreken!

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Rotterdam | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.