Meetings & Events Stage (per 2025) in Rotterdam

Beschrijving

Word jij gelukkig van een hospitality omgeving? Wil je een uitdagende en afwisselende stage met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits!

Wat ga jij doen?

Als onderdeel van het Groups & Conventions team houd jij je bezig met alle werkzaamheden achter de schermen rondom de evenementen, vergaderingen en diners in het hotel. Je neemt alle groepsreserveringen aan per e-mail of telefoon en verwerkt deze op juiste wijze in onze systemen. Je maakt sheets met hierop alle details van de meeting en deelt deze met de betrokken afdelingen. Tevens verzorg je rondleidingen voor potentiële nieuwe klanten. Dit alles doe jij natuurlijk met een persoonlijke aanpak en met een groot oog voor detail en service. Elke meeting verloopt mede door jouw toedoen van reservering tot evaluatie perfect!


Dit zien we graag in jou

 • Je volgt momenteel een relevante MBO of HBO opleiding.
 • Je hebt enige werkervaring in een hotel.
 • Je hebt ervaring met Opera of een ander PMS systeem.
 • Je bent professioneel, proactief, servicegericht en stressbestendig.
 • Je hebt het in je om zelfstandig te werken met een grote mate van verantwoordelijkheid.
 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.

Hoe is het om bij het Rotterdam Marriott Hotel stage te lopen?

Bij het Rotterdam Marriott hotel loop je stage in de top van het internationale hotelwezen, maar wel op een nuchtere, Rotterdamse manier. Binnen onze organisatie hebben we collega’s die hier al jarenlang werken en veel ervaring en kennis aan je over kunnen dragen, maar ook veel jonge en gedreven collega’s die nieuwe ideeën op de werkvloer brengen. We vinden het belangrijk dat we naast hard werken, ook gezellig kunnen lachen met elkaar. Eén ding hebben we allemaal met elkaar gemeen: we zetten graag een extra stap om onze gasten een geweldige beleving te bieden.

Dit kun je van ons verwachten:

 • Je hebt recht op een stagevergoeding van €500,- per maand, op basis van een fulltime stage (38 uur per week).
 • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!
 • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.
 • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen, zowel online als live.
 • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als onze collega.

Enthousiast?

Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie!

Heb je nog vragen over deze positie of over het werken bij het Rotterdam Marriott Hotel? Neem dan contact op met Simone Louwers (Talent Coördinator) via 010-4302501, of stuur een mail naar humanresources@marriottrotterdam.com. We hopen je snel te spreken!

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Rotterdam | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.