Human Resources Stage (per 2025) in Rotterdam

Beschrijving

Word jij gelukkig van een hospitality omgeving? Wil je een uitdagende en afwisselende stage met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits!

Wat ga jij doen?

Samen met je collega’s van HR ben jij hét aanspreekpunt voor al je collega’s en zorg je ervoor dat zij dezelfde 5 sterren service krijgen als onze gasten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele indiensttredingsproces voor alle nieuwe collega’s en verzorgt ook het uitdiensttredingsproces voor iedereen die het hotel gaat verlaten. Daarnaast assisteer je bij de werving & selectie van stagiaires en door kandidaten te selecteren en uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Verder vinden er jaarlijks meerdere evenementen plaats, die jij mag verzorgen! Een aantal voorbeelden zijn het jaarlijkse personeelsevenement, Sinterklaas, Kerst, jubilea en verjaardagen. Ook pak je kleine en grote projecten binnen HR op en voer je diverse administratieve werkzaamheden uit.


Dit zien we graag in jou:

  • Je volgt momenteel een relevante MBO- of HBO-opleiding.
  • Je hebt enige werkervaring in de horeca.
  • Je bent zelfstandig, representatief, organisatorisch sterk en stressbestendig.
  • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.

Hoe is het om bij het Rotterdam Marriott Hotel stage te lopen?

Bij het Rotterdam Marriott hotel loop je stage in de top van het internationale hotelwezen, maar wel op een nuchtere, Rotterdamse manier. Binnen onze organisatie hebben we collega’s die hier al jarenlang werken en veel ervaring en kennis aan je over kunnen dragen, maar ook veel jonge en gedreven collega’s die nieuwe ideeën op de werkvloer brengen. We vinden het belangrijk dat we naast hard werken, ook gezellig kunnen lachen met elkaar. Eén ding hebben we allemaal met elkaar gemeen: we zetten graag een extra stap om onze gasten een geweldige beleving te bieden.

Dit kun je van ons verwachten:

  • Je hebt recht op een stagevergoeding van €500,- per maand, op basis van een fulltime stage (38 uur per week).
  • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!
  • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.
  • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen, zowel online als live.
  • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als onze collega.

Enthousiast?

Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie!

Heb je nog vragen over deze positie of over het werken bij het Rotterdam Marriott Hotel? Neem dan contact op met Simone Louwers (Talent Coördinator) via 010-4302501, of stuur een mail naar humanresources@marriottrotterdam.com. We hopen je snel te spreken!

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Rotterdam | Stage HR | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.