Housekeeping Management Stage (per 2025) in Rotterdam

Beschrijving

Word jij gelukkig van een hospitality omgeving? Wil je een verantwoordelijke en uitdagende stage met de leukste collega’s in hartje Rotterdam? Ontdek je kansen bij Rotterdam Marriott Hotel en maak kennis met onze benefits!
Wat ga jij doen?


Als Housekeeping Management Stagiaire stuur je, samen met de andere supervisors, op dagelijkse basis het grote multiculturele team van kamerdames en -heren aan. Jij wordt een expert op het gebied van kamers controleren en leidinggeven, maar zal daarnaast meekijken en -werken bij alle facetten van de Housekeeping afdeling. Je geeft het team van kamerdames en -heren feedback wanneer nodig en doet dit op gepaste en respectvolle wijze. Tevens zorg voor je de administratieve afhandeling van de kamer statussen in ons systeem Opera. Ondanks de soms hoge werkdruk lever je elke dag kamer na kamer perfect schoon op, om onze gasten van een heerlijk verblijf te voorzien.
Dit zien we graag in jou:


  • Je volgt momenteel een relevante MBO- of HBO-opleiding.
  • Je hebt oog voor detail.
  • Je bent representatief, enthousiast, flexibel, zelfstandig en stressbestendig.
  • Je bent een echte team player.
  • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, die je zowel in het Nederlands als Engels kunt overbrengen.


Hoe is het om bij het Rotterdam Marriott Hotel stage te lopen?


Bij het Rotterdam Marriott hotel loop je stage in de top van het internationale hotelwezen, maar wel op een nuchtere, Rotterdamse manier. Binnen onze organisatie hebben we collega’s die hier al jarenlang werken en veel ervaring en kennis aan je over kunnen dragen, maar ook veel jonge en gedreven collega’s die nieuwe ideeën op de werkvloer brengen. We vinden het belangrijk dat we naast hard werken, ook gezellig kunnen lachen met elkaar. Eén ding hebben we allemaal met elkaar gemeen: we zetten graag een extra stap om onze gasten een geweldige beleving te bieden.


Dit kun je van ons verwachten:


  • Je hebt recht op een stagevergoeding van €500,- per maand, op basis van een fulltime stage (38 uur per week).
  • “Weet waar je werkt”-programma: na jouw proeftijd nodigen we je uit voor een gratis overnachting, diner en ontbijt in ons hotel voor 2 personen, zodat jij zelf onze gastbeleving kunt ervaren!
  • Wereldwijd korting op overnachtingen, eten en drinken bij alle Marriott Hotels, zowel voor jou als jouw familie en vrienden.
  • Een on-the-job trainingsprogramma en mogelijkheden om extra trainingen te volgen, zowel online als live.
  • Leuke extra’s en personeelsactiviteiten als waardering voor jou als onze collega.Enthousiast?


Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie!
Heb je nog vragen over deze positie of over het werken bij het Rotterdam Marriott Hotel? Neem dan contact op met Simone Louwers (Talent Coördinator) via 010-4302501, of stuur een mail naar humanresources@marriottrotterdam.com. We hopen je snel te spreken!


Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
23-06-2024

Rotterdam | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.