Helaas, deze vacature is niet actief.

Human Resources Trainee in Schiphol

Beschrijving

Wij zoeken per juni 2024 een nieuwe Human Resources Stagiair om ons team te versterken! Deze stageplek is alleen beschikbaar voor studenten die als onderdeel van de opleiding nog een stage moeten afronden.


Ben jij met jouw enthousiasme in staat om onze nieuwe medewerkers een warm welkom te geven? Bevind jij je graag in de dynamische wereld van de gastvrijheid en ben jij op zoek naar een stage vol eigen verantwoordelijkheden? Dan ben jij waarschijnlijk onze nieuwe Human Resources Trainee. Je hoeft alleen nog maar te solliciteren!


Wat ga je allemaal leren? We lichten het even kort toe, maar vertellen er graag meer over in een gesprek.

Tijdens deze stage zal jij alles leren over de procedures binnen personeelszaken, de cyclus van medewerkers en word jij een echte expert in de indienst- en inwerkprocedure voor nieuwe medewerkers.

Samen met het HR team ben jij verantwoordelijk voor de gehele indienstprocedure voor alle nieuwe medewerkers, de personeelsadministratie en goede interne communicatie. Jij bent hèt aanspreekpunt van onze afdeling en staat ten alle tijden klaar voor onze medewerkers. Daarnaast draag jij positief bij aan de medewerkerstevredenheid in het hotel.


Naast een mooie leerplek bieden wij nog vele aantrekkelijke voordelen.

  • Ontwikkelingsmogelijkheden door middel van ons ruime trainingsaanbod, persoonlijke ontwikkelingsplannen en coaching
  • De mogelijkheid om na jouw stage bij Hilton te blijven werken
  • Travel the world! Maak gebruik van ons unieke reisprogramma, Go Hilton, en ontvang flinke kortingen op hotelkamers over de hele wereld en 50% korting op F&B
  • Een diverse en inclusieve cultuur binnen de organisatie die meerdere malen bestempeld is als Great Place To Work!
  • Naast hard werken, kun je ook samen met jouw collega’s genieten van leuke team building- en sportactiviteiten
  • Binnen onze organisatie staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. Wij doen graag iets terug voor de samenleving en het milieu en jij kan je steentje daaraan bijdragen
  • Jij kunt dagelijks gratis gebruik maken van lekkere en gezonde maaltijden in ons Team Member restaurant

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Schiphol

Stage HR | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.