Stage | Front Office in Leersum

Beschrijving

Heb je liefde voor design, culinair eten, hospitality en persoonlijk contact? Dan is dit de stageplek die je zoekt!

Om de service in ons hotel te waarborgen én te verbeteren zijn wij op zoek naar een enthousiaste, representatieve doorzetter met een stralende glimlach. Je bent het eerste en het laatste gezicht dat onze gasten zien en je zorgt voor een fantastisch ontvangst en een afscheid om niet te vergeten. Een echte 9+ dus.


Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum

Parc Broekhuizen is in december 2016 geopend met de visie een nieuwe stijl van gastvrijheid, culinaire gerechten en kwaliteit te brengen. Naast 22 originele suites bevat Parc Broekhuizen vier prachtige salons en een koetshuis voor events en weddings, Restaurant Voltaire (bekroond met een Michelinster) en Bistro LOF. Daarnaast organiseerde Parc Broekhuizen al meerdere succesvolle edities van ‘Chefs At The Parc’ een meerdaags culinair evenement met sterrenchefs van over de hele wereld.


We zijn een particulier hotel en al meerdere keren in de prijzen gevallen, onder andere voor ‘Best Hotel Design’, ‘World Travel Awards for Design Hotels’ en we hebben fantastische reviews. Je komt te werken met een ambitieus, gepassioneerd team. De organisatorische lijnen zijn kort en we denken graag mee aan je persoonlijke ontwikkeling.


Naast een inspirerende leerplek met veel afwisseling bieden we je het volgende:

  • Personeelskorting én Friends & Family korting op slapen, eten & drinken
  • Stagevergoeding
  • Personeelsdagen en -activiteiten
  • Korting op overnachtingen bij hotels van Quality Lodgings (QL Hotels) en Romantik Hotels (inclusief Pearls by Romantik Hotels)


Naast je proactieve houding heb je oog voor detail, ben je kritisch maar positief en wil je graag veel leren over het werken bij de Front Office. Je volgt een gerelateerde opleiding en je wilt meewerken aan een onvergetelijk verblijf voor alle gasten op ons culinaire landgoed. De Front Office is verantwoordelijk voor het in- en uitchecken van de gasten, reserveringen en beantwoorden van telefoon of mail. Het à la carte ontbijt dat wij aan onze gasten serveren wordt ook (mede) verzorgd door de front office dus afwisseling gegarandeerd!


Ben je enthousiast over deze afwisselende functie? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je cv en motivatie naar renee.dekker@parcbroekhuizen.nl en hopelijk ontvangen we je dan snel op ons landgoed.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Leersum
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Leersum | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.