Stage | Hotelmanagement in Leersum

Stagiair(e) hotelmanagementStage (HBO)Managementstage & Duty managementOperationele, leerzame

Beschrijving

Stagiair(e) hotelmanagement

  • Stage (HBO)
  • Managementstage & Duty management
  • Operationele, leerzame stage
  • Jij leergiering en gemotiveerd

Ben je een duizendpoot, wil je veel leren en heb je liefde voor design, culinair eten, hospitality en persoonlijk contact? Dan is dit de stageplek die je zoekt!

Voor als je op zoek bent naar een leerzame stage waarbij je zowel het management als het operationele gedeelte van ons vak gaat ondervinden.


Culinair Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum

Parc Broekhuizen is in december 2016 geopend met de visie een nieuwe stijl van gastvrijheid, culinaire gerechten en kwaliteit te brengen. Naast 22 originele suites bevat Parc Broekhuizen vier prachtige salons en een koetshuis voor events en weddings, Restaurant Voltaire (bekroond met een Michelinster) en Bistro LOF. Daarnaast organiseerde Parc Broekhuizen al meerdere succesvolle edities van ‘Chefs At The Parc’ een meerdaags culinair evenement met sterrenchefs van over de hele wereld.


We zijn een particulier hotel en al meerdere keren in de prijzen gevallen, onder andere voor ‘Best Hotel Design’, ‘World Travel Awards for Design Hotels’ en we hebben fantastische reviews. Je komt te werken met een ambitieus, gepassioneerd team. De organisatorische lijnen zijn kort en we denken graag mee aan je persoonlijke ontwikkeling

Naast je proactieve houding heb je oog voor detail, ben je kritisch maar positief en wil je graag veel leren over de diverse afdelingen binnen een hotel en hotelmanagement. Je volgt een gerelateerde opleiding en je wilt meewerken aan een onvergetelijk verblijf voor alle gasten op ons culinaire landgoed. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het assisteren van de general manager en de HR-afdeling, daarnaast ondersteun je de operationele afdelingen wanneer dit nodig is. Hierdoor ontwikkel jij je kennis binnen alle afdelingen die een hotel kent Afwisseling gegarandeerd en een enorm leerzame stageplek.


Ben je enthousiast over deze afwisselende functie? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je cv en motivatie naar anita.bos@parcbroekhuizen.nl en hopelijk ontvangen we je dan snel op ons landgoed.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Leersum
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Leersum | Stage management | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.