Duty Management Stage in Rotterdam

Beschrijving

Hotel Not Hotel is op zoek naar een Duty Management Stagair(e) die in staat is de dagelijkse operationele werkzaamheden binnen het hotel te coördineren. De Duty Manager is het eerste aanspreekpunt voor gasten met klachten en verzoeken, en is in staat deze op een creatieve en professionele manier op te lossen. De Duty Manager coördineert de werkzaamheden van de collega’s, en helpt ze hierbij door ze eventuele instructies te geven en bij te springen waar nodig. Door het formaat van het hotel werk je veel op de vloer en sta je in direct contact met de gasten. De dagelijkse taken variëren van F&B tot administratieve werkzaamheden. De Duty Manager rapporteert aan de Hotel Manager, en word ook door deze begeleid.

Wie zijn wij?

Hotel Not Hotel is al vanaf het begin een unieke verschijning in de markt, vanwege het eigenzinnige concept en de samenwerking met diverse kunstenaars en ontwerpers.

In zowel Amsterdam en Rotterdam vind je kamers op de meest unieke plekken en vaak verborgen achter kunst. Zo kan je bijvoorbeeld op zoek naar je kamerdeur in onze geheime boekenkasten of je kunt slapen in een gerestaureerde tram die in de jaren ’60 nog in Amsterdam reedt. Kan het nog gekker? Zeker, je kunt overnachten in een verticaal zwembad of een Volkswagen busje geïmporteerd uit Brazilië.

Naast het unieke hotelconcept vind je in beide hotels spannende eet- en drinkgelegenheden. “Kevin Bacon”, ons Thaise restaurant dat bekend staat om zijn heerlijke curry’s en cocktails, is de ster van Amsterdam West geworden. In het bruisende Q2 van dit jaar zetten we onze passie en enthousiasme in voor iets geweldigs: een gloednieuw Kevin Bacon restaurant dat zijn intrede maakt in ons hotel in het hartje van Rotterdam! Dit wordt dé hotspot van Rotterdam met de heerlijkste Pad Thai en cocktails. Hiermee gaat hij de harten van onze gasten en de locals uit de buurt veroveren.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

  • Het toezicht houden op de veiligheid voor gasten en personeel.
  • Is het eerste aanspreekpunt bij klachten, en draagt zorg voor een correcte afhandeling daarvan.
  • Het zorg dragen voor tijdige SOP’s en handleidingen, danwel de naleving van deze procedures controleren.
  • Het geven van instructies en aanwijzingen t.b.v. Werkzaamheden van alle medewerkers.
  • Het ondersteunen van de Hotel Manager ten alle tijden, met een variatie van administratieve taken danwel het opvolgen van operationele orders.
  • Het signaleren, documenteren en rapporteren van mogelijke verbeteringen in werkmethoden aan de Hotel Manager.
  • Het toezicht houden van op de voortgang en de uitvoerkwaliteit van de werkzaamheden.
  • Het verantwoordelijk zijn voor operationele behoeftes van stagiaires, en ze ten alle tijden inwerken, begeleiden, evalueren en de tussentijdse administratie hiervan verzorgen.
  • Het verantwoordelijk zijn voor het aanpassen en uitvoeren van leertrajecten bij nieuwe en huidige medewerkers, en indien nodig op specifieke onderdelen zoals hygiëne en de bar.


Waar zijn wij naar op zoek?

· Je volgt een relevante opleiding;

· Je bent ondernemend, stressbestendig en gestructureerd;

· Je hebt humor en een tomeloze energie;

· Je bent een ster in communiceren en kunt werk perfect afmaken;

· Je hebt oog voor detail en bent altijd op zoek naar verbeteringen;

· Je spreekt Nederlands en Engels.

Wat mag je van ons verwachten?

Work hard, play hard. Dit is onze belofte aan jou:

· Een stage met veel vrijheid;

· Een stage waarin jouw ontwikkeling centraal staat;

· Een uitdagende stageplaats bij een uniek hotelconcept;

· Een creatieve omgeving met jonge, enthousiaste en gemotiveerde collega's;

· En niet te vergeten de leukste personeelsuitjes op de Amsterdamse grachten met alle collega's van de Hotel Not Hotel groep!

Ben jij klaar voor een fantastisch, out-of-the-box stage in een uniek concept binnen de hotellerie? Stuur dan nu je motivatiebrief en je CV naar work-rotterdam@hotelnothotel.com


Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Rotterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Rotterdam | Stage horeca | Stage | Middelbare school

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.