Stagiair Duty Manager in Amsterdam

Beschrijving

Ben jij een opkomende hotelprofessional die op zoek is naar een leidinggevende stage? Heb jij gastvrijheid altijd op nummer één staan? Weet jij collega's te motiveren en het beste in hen naar boven te halen? En beschik jij over een leergierige houding? Dan is een stage bij Hotel van de Vijsel als Duty Manager dé stage voor jou!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als stagiair Duty Manager werk je nauw samen met de Hotel Manager om ervoor te zorgen dat alle operationele processen soepel verlopen. Je bent medeverantwoordelijk voor het handhaven van het serviceniveau en de kwaliteit in elke afdeling binnen Hotel van de Vijsel. De werkzaamheden variëren van het maken van roosters, het motiveren van collega's tot het assisteren bij de operationele taken. Als Stagiair Duty Manager ben je een essentiële schakel in het hotel en krijg je de kans om de basis te leggen voor een carrière als leidinggevende in de hotellerie.


Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Amsterdam
Gepubliceerd op
06-06-2024
Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.