Human Resources Stagiair in Amsterdam

This placement is offered from February 2025What your journey at

Beschrijving

This placement is offered from February 2025
What your journey at Krasnapolsky will look like day-to-day


Wij zijn op zoek naar een Human Resources Trainee met een natuurlijke, mensgerichte instelling. Je bent verantwoordelijk voor alle Employee Engagement-activiteiten in het hotel. Je zal assisteren bij de onboarding, offboarding van teamleden en projecten binnen de HR-afdeling.
Tijdens deze stage assisteer je de Recruiter bij het up-to-date houden van de vacaturewebsites en maak je deel uit van het wervingsproces van nieuwe stagiaires. Daarnaast ben je aanwezig bij presentaties, locatiebezoeken voor scholen en neem je deel aan werving/selectie evenementen.Je maakt deel uit van het HR-team en assisteert bij alle HR-gerelateerde onderwerpen, zoals ziekteverzuim, verloop en trainingen.Where your journey will take place


De ligging van Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam markeert het hart van Amsterdam door het uitzicht op het Koninklijk Paleis en Nationaal monument op de Dam. Het hotel biedt Restaurant The White Room by Jacob Jan Boerma, het exclusieve restaurant met Michelin-ster in het hotel. Maar ook de bekroonde cocktailbar The Tailor en het modern elegante Grand Café Krasnapolsky.
Samen met 402 moderne kamers, meer dan 2000 vierkante meter vergaderruimte en een Spa & Wellness voor diegenen die op zoek zijn naar ultieme ontspanning, heeft Grand Hotel Krasnapolsky alles om een onvergetelijk verblijf te verzorgen met een authentiek lokaal tintje. Daarnaast onderscheid het hotel zich door de monumentale Wintertuin uit 1880 waar vele speciale evenementen hebben plaatsgevonden en het ontbijt geserveerd wordt
Some extras to make the journey exceptional


Bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam is de passie van onze teamleden de drijvende kracht achter ons succes. Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals die gemotiveerd zijn om de beste service te bieden aan onze gasten. Met een bedrijfscultuur die internationaal, ontspannen en toch doelgericht is. Naast het leuke team bieden wij jou de volgende voordelen:
· Stagevergoeding van €750 bruto per maand op basis van 5 dagen per week.


· Speciaal medewerkerstarief in meer dan 500 hotels van de Minor Hotel Group.


· Een geweldige korting van 50% op de F&B concepten bij 16 aangesloten luxe hotels in Amsterdam.


· Friends & Family tarief; nodig je vrienden uit met kortingen in de hotels van de Minor Hotel Group wereldwijd.


· Onze university biedt uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.


· Goede doorgroeimogelijkheden: alle medewerkers binnen de Minor Hotel Group. Hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!


· Een maaltijd per dienst.


· Experience Stay bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam.
Enthousiast en gemotiveerd om ons team te komen versterken bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam? Stuur je CV met motivatie naar Susan Vrielink via hr.krasnapolsky@anantara-hotels.com.
What we’re hoping you’ll bring with you


  • Beschikbaarheid gedurende minimaal 20 weken, 5 dagen per week;
  • Uitstekende planning en organisatorische vaardigheden;
  • Oog voor detail en in staat om onder druk te presteren;
  • Creatief in het schrijven van nieuwe vacatures;
  • Vermogen om zowel in een team als zelfstandig te werken;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, en beheersing van de Engelse taal, Nederlands is een must.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
27-06-2024

Amsterdam | Stage HR | Stage | HBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.