Stagiair(e) Front Office September/Oktober 2024 in Rotterdam

Beschrijving

Vandaag begint om 06.45 uur je dag. Je start met een handover en je hebt nog even de tijd om bij te praten met je collega’s en dan ga je aan de slag! Om 9.00 uur komt er een grote groep gasten uitchecken. Je zorgt ervoor dat dit proces zo goed mogelijk verloopt. Ondertussen gaat de telefoon en zet je een last minute reservering in het system. Het is een hectische dag, maar dat is geen punt voor jou.


De piek bij receptie is voorbij en je gaat aan de slag met de checklist. Na een aantal weken heb jij je draai gevonden! Je weet gasten vriendelijk en zelfverzekerd te woord te staan en kent alle gelegenheden in de buurt. Om 14:45 start de handover voor de volgende shift en heb je de tijd om met je collega’s de speciale verzoeken van morgen door te nemen zodat ook in jouw afwezigheid, alles soepel verloopt. Na de handover zit je dienst erop en is het tijd om naar huis te gaan.


Ben jij die Front Office topper die zichzelf in deze functie wel ziet werken? Wil jij werken in een open organisatie waar het team vooropstaat? Ben je opzoek naar een dynamische omgeving waar je veel kunt leren en kunt groeien en ben je hiernaast vanuit nature ook nog gastvrij? Dan ben je bij ons op het goede adres!

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Verlenen van uitstekende service en gastenbeleving;
  • In- en uitchecken van gasten;
  • Verlenen van wekservice, laundry service en het geven van toeristische informatie;
  • Maken van restaurant reserveringen in de omgeving.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Rotterdam
Gepubliceerd op
06-06-2024

Stage horeca | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.