Stage Front Office in Haarlem

Talent gezocht: Stagiaire Front Office voor het Leukste Hotel van HaarlemLijkt

Beschrijving

Talent gezocht:

Stagiaire Front Office voor het Leukste Hotel van Haarlem


Lijkt de Hospitality jou leuk? Maak je het mensen graag naar het zin? Je zoekt een leuke stageplaats in een hotel? Je wil alles leren over de hotellerie? Zoek je een leerzame stage ? Mooi, dan zoeken we jou!

Wij zijn het Ibis Styles Haarlem City Hotel, een modern en betaalbaar 3* hotel; ideaal gelegen tussen de prachtige stad Haarlem en het strand van Bloemendaal en Zandvoort. Met een klein en hecht team zorgen wij met plezier en liefde voor onze gasten. We spelen in op wat onze gasten vragen en doen dit met passie voor ons vak. Uiteraard zorgen we goed voor onze gasten maar vooral ook voor elkaar. Daarom vinden wij enthousiasme, humor en positiviteit belangrijker in jou als nieuwe collega dan jouw enorme technische en systeem kennis. Dat kunnen we je namelijk leren! Ons team is divers, jong en iets ouder, werken fulltime maar ook parttime, daardoor vullen wij elkaar onderling goed aan.


Wat hebben wij jou te bieden?

Wij kunnen niet wachten om jou als stagiaire in ons team te verwelkomen. Met elkaar zullen we ervoor zorgen dat jij gedurende jouw stageperiode zodanig begeleid wordt zodat je uiteindelijk net zoveel kennis en vaardigheden hebt als de rest van je collega’s.Aan het einde van je stage kan jij volledig zelfstandig de functie aan de Front Office vervullen. En daarnaast weet jij hoe je het ontbijt bereidt en serveert, welke drankjes er verkrijgbaar zijn in de bar en weet je hoe je de voorraden bij houdt.

Wat vragen we van jou als stagiaire?

In ons hotel is elke werkdag anders; natuurlijk zijn er diverse taken en verantwoordelijkheden die dagelijks gedaan moeten worden. Ook als stagiaire zul jij je deze eigen maken. Je spreekt goed Nederlands en Engels, echter een woordje Duits komt ook goed van pas in ons hotel.


Na een uitgebreid inwerktraject:

 • Kun je voor onze gasten zorgen en weet jij antwoord op bijna al hun vragen of je weet waar je deze informatie kunt vinden
 • Kun je gasten in- maar ook uitchecken. En tijdens dit proces heb je altijd tijd voor een gezellig praatje
 • Weet jij precies hoe ons hotel eruit ziet en wat we onze gasten te bieden hebben
 • Ken, weet en volg jij ons hotelbeleid en de bijbehorende procedures en regels
 • Weet je precies hoe al onze frontoffice systemen werken
 • Kun je jouw verkoop technieken toepassen
 • Draai jij je hand niet om voor het verrichten van kleine technische klusjes
 • Heeft het bereiden en serveren van het ontbijt geen verrassingen meer voor jou
 • Weet jij welke drankjes wij serveren in de bar
 • Kan je een telefonische reservering aannemen en verwerken
 • Weet jij antwoord te geven op vragen van gasten via de e-mail of boekingssites
 • Kun je alle front office werkzaamheden doen!

Klinkt dit als jouw ideale stage?

Wil je gemiddeld 32 of 40 uur per week stage in het Leukste Hotel van Haarlem te komen lopen? Solliciteer dan snel via esther.schreuder@ibisstyleshaarlemcity.nl. Na ontvangst van jouw brief en C.V. Nemen we altijd contact met je op, dat vinden wij namelijk wel zo netjes. En willen we je naar aanleiding van jouw sollicitatie leren kennen, dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie of thee en een persoonlijk gesprek in het hotel.

Mocht je voor die tijd vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Vraag naar Patricia, zij zal al je vragen graag beantwoorden.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Haarlem
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Haarlem | Stage horeca | Stage | MBO

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.