What your journey at Krasnapolsky will look like day-to-dayAls Chef de Rang stagiair in Restaurant The White
What your journey at Krasnapolsky will look like day-to-day
Als Chef de Rang stagiair in Restaurant The White Room* heb je een passie voor fine dining en serveer je onze gasten op een prettige, subtiele wijze. Je hebt een proactieve houding, ambitie voor het vak en bent je bewust van het service niveau in een Michelin sterren restaurant.
In deze positie ga je de verwachtingen van onze gasten overtreffen door jouw buitengewone kennis van eten en wijnen en je oog voor detail. Na verloop van tijd ben je verantwoordelijk voor een specifieke sectie in Restaurant The White Room*.
Als Chef de Rang Stagiair ben je eveneens verantwoordelijk voor het volgende:
Where your journey will take place
De naam van Restaurant The White Room is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal’ die de ruimte kreeg bij de opening in 1885. Het huidige restaurant wordt gezien als het oudste restaurant van Amsterdam waar originele stijlen nog altijd behouden zijn. Dankzij de geraffineerde en moderne styling, worden historie en heden hier naadloos met elkaar verbonden. Jacob Jan Boerma is de Signature Chef van Restaurant The White Room*. Het team dat zijn visie in Amsterdam uitvoert staat onder leiding van Chef de Cuisine Tristan de Boer en Maître Bram Hommes.
Some extras to make the journey exceptional
Als onderdeel van de Minor Hotel Group begrijpen wij maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit onze uitstekende arbeidsvoorwaarden! Naast werken in het meest iconische hotel van Amsterdam met de leukste collega's, bieden wij jou de volgende voordelen:
Enthousiast? Stuur je CV met motivatie waarom deze uitdagende functie perfect bij jou past naar hr.krasnapolsky@anantara-hotels.com t.a.v. Susan Vrielink.
What we’re hoping you’ll bring with you
Vul in waar je vergelijkbare vacatures zoekt en vergeet je e-mailadres niet!
We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.