Housekeeping & Quality Management Stagiair in Amsterdam

Beschrijving

Join our Recruitment drink on Monday, June 17 from 3pm till 6pm at Michelin-Star Restaurant The White Room*! This is a great way to meet the team and see the hotel in a casual way. Please come by so we can have a chat and discuss the possibilities. *no registration needed*


This placement is offered throughout the year based upon availability, if you are interested please apply and we will check whether a suitable starting date can be arranged for you.


What your journey at Krasnapolsky will look like day-to-day

We zijn op zoek naar een Housekeeping & Quality Management Stagiair die altijd streeft naar perfectie. Tijdens deze stage neem je een leidinggevende rol binnen het Housekeeping team waarbij je verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van de kamers en openbare ruimtes in het hotel. Daarnaast zul je je richten op projecten van de Housekeeping Executive. Je verantwoordelijkheden omvatten het waarborgen van naleving van de kwaliteitseisen en standaarden van Anantara, terwijl je ook voldoet aan de normen die zijn vastgesteld door LQA. Je bent creatief in communicatie en draagt proactief bij aan verbeteringen.


Where your journey will take place

De ligging van Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam markeert het hart van Amsterdam door het uitzicht op het Koninklijk Paleis en Nationaal monument op de Dam. Het hotel biedt Restaurant The White Room by Jacob Jan Boerma, het exclusieve restaurant met Michelin-ster in het hotel. Maar ook de bekroonde cocktailbar The Tailor en het modern elegante Grand Café Krasnapolsky.


Samen met 402 moderne kamers, meer dan 2000 vierkante meter vergaderruimte en een Spa & Wellness voor diegenen die op zoek zijn naar ultieme ontspanning, heeft Grand Hotel Krasnapolsky alles om een onvergetelijk verblijf te verzorgen met een authentiek lokaal tintje. Daarnaast onderscheid het hotel zich door de monumentale Wintertuin uit 1880 waar vele speciale evenementen hebben plaatsgevonden en het ontbijt geserveerd wordt.


What we’re hoping you’ll bring with you

 • Beschikbaarheid gedurende minimaal 20 weken, 5 dagen per week, zowel doordeweeks als in het weekend;
 • Een flexibele, gemotiveerde, gastvrije en stressbestendige benadering;
 • Oog voor detail en gericht op resultaten;
 • Niet bang om schoon te maken en je handen uit je mouwen te steken;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Engelse taal, Nederlands is een pluspunt.


Some extras to make the journey exceptional

Als onderdeel van de Minor Hotel Group begrijpen wij maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit onze uitstekende arbeidsvoorwaarden! Naast werken in het meest iconische hotel van Amsterdam met de leukste collega's, bieden wij jou de volgende voordelen:

 • Stagevergoeding van €750 bruto per maand op basis van 5 dagen per week
 • Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in de Minor & NH Hotels wereldwijd én 30% korting op F&B!
 • Nodig je vrienden en familie uit voor overnachtingen met korting in Minor & NH hotels wereldwijd.
 • Een aantrekkelijke korting van 50% op de F&B concepten bij 16 aangesloten luxe hotels in Amsterdam
 • NH University biedt uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!
 • Maaltijden tijdens dienst
 • Experience Stay bij Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam


Enthousiast? Stuur je CV met motivatie waarom deze uitdagende functie perfect bij jou past naar hr.krasnapolsky@anantara-hotels.com t.a.v. Susan Vrielink.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
06-06-2024

Amsterdam | Stage horeca | Stage | Middelbare school

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.