Helaas, deze vacature is niet actief.

Parttime financieel administratief medewerker in Leek

Wil jij veel afwisseling in je werk en zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt? Word parttime financieel administratief medewerker in Leek!

16 - 20 uur per week
€2.649 Per maand

Wat ga je doen?

Advies op het gebied van duurzaamheid

Als parttime financieel administratief medewerker in Leek ga je aan de slag bij een bouwadvies organisatie. Jij zorgt ervoor dat de projecten soepel verlopen. Dit doe je door te ondersteunen bij de crediteurenadministratie, het opstellen en beheren van standaarddocumenten zoals de agenda, en de planning. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de post- en mailafhandeling, telefoonbeantwoording en andere administratieve zaken. Ook diverse facilitaire werkzaamheden zoals bestellingen behoren tot jouw takenpakket. Kortom, je zorgt ervoor dat alles smooth verloopt en geen dag is hetzelfde!

De organisatie waar jij terechtkomt, geeft partners advies op verschillende gebieden in de bouw. Hierbij kan je denken aan brandveiligheid, bouwmanagement en duurzaamheid.

Jij behoudt altijd de rust

Jij houdt ervan om anderen te ontzorgen en behoudt altijd je kalmte, zelfs in hectische situaties. Als financieel administratief medewerker ben je goed op de hoogte van wat er speelt binnen de organisatie. Je hebt het overzicht en zorgt ervoor dat de administratieve processen op rolletjes lopen. Het is belangrijk dat je leergierig bent, want hierdoor krijg jij steeds weer nieuwe taken waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je houdt van aanpakken en kan prima overweg met diverse computersystemen.

Je kan per direct aan de slag tussen de 16 en 20 uur per week, van maandag tot vrijdag op locatie. Na verloop van tijd is het ook mogelijk om op te bouwen in uren. In eerste instantie is het tijdelijk, mocht het van beide kanten bevallen zijn er mogelijkheden om langer te blijven. 

Wat wij bieden

  • Een bruto maandsalaris van € 2.649 obv 40 uur;
  • Ruimte om veel te leren;
  • Werken in een gezellige organisatie;
  • Werken in een snel groeiende organisatie.

Wat wij vragen:

  • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
  • Ervaring in de financiële richting is een pre;
  • Jij bent leergierig en ondernemend;.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Leek
Werkuren per week
16 - 20
Salarisindicatie
€2.649 Per maand
Verantwoordelijk voor
Als financieel administratief medewerker ben je primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van financiële administratieve taken, zoals het verwerken van facturen, het opstellen van financiële rapportages en het bijhouden van de boekhouding.

Leek | Stage accountancy | Administratieve stage | Middelbare school

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.