Helaas, deze vacature is niet actief.

Hr HBO stage in Eindhoven

Dit ga je doenLocatie: Eindhoven Hr HBO stage  Bij CSU in Eindhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor de afdeling HR. Je komt te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. Wat ga je doen? CSU biedt haar stagiair(e)s een kijkje in een dynamische organisatie en geeft ze de kans te proeven aan diverse vakgerichte werkzaamheden op het gebied van HR. Tijdens je stage ondersteun je de HR-functionaris bij de uitvoering van het personeelsbeleid en personeelsadministratie. Je krijgt in deze stage te maken met alle onderdelen van het vak. Diverse werkzaamheden die bij de stage horen zijn: Je bent verantwoordelijk voor de

Beschrijving


Dit ga je doen

Locatie: Eindhoven

Hr HBO stage 

Bij CSU in Eindhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor de afdeling HR. Je komt te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan.

Wat ga je doen?
CSU biedt haar stagiair(e)s een kijkje in een dynamische organisatie en geeft ze de kans te proeven aan diverse vakgerichte werkzaamheden op het gebied van HR. Tijdens je stage ondersteun je de HR-functionaris bij de uitvoering van het personeelsbeleid en personeelsadministratie. Je krijgt in deze stage te maken met alle onderdelen van het vak. Diverse werkzaamheden die bij de stage horen zijn:

  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het personeelsbeleid en de personeelsadministratie in jouw district.

  • Je ziet toe op een juiste toepassing van de CAO.

  • Je bemiddelt bij problemen op het gebied van personeel en arbeidsverhoudingen.

  • Je fungeert als vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden omtrent advies en informatie over o.a. CAO, (vroeg)pensioen, salaris, arbeidsvoorwaarde, bedrijfsregelingen en arbeid-juridische kwesties.

  • Je houdt personeelsdossiers in jouw district up to date.


Voor de beste studenten

..hebben we de beste stageplaatsen. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke functie, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren en mogelijkheden om door te groeien. Uiteraard bieden wij je een passende stagevergoeding.

Wie wij zoeken
 

  • Je volgt een HBO opleiding op het gebied van HR (of directiesecretaresse/administratie) en je bent op zoek is naar een veelzijdige, leerzame maar vooral uitdagende meewerkstage in een gezellig team;
  • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar; 
  • Je bent flexibel, dienstverlenend en communicatief zeer vaardig is.

Bij ons draait het om jou

Bij Top Employer CSU zorgen we voor fijne plekken waar mensen kunnen werken en leven. Met 16.000 trotse collega’s zijn we een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij CSU werken we elke dag scherper, slimmer en schoner. Dit betekent dat we elke dag 

slimme, duurzame oplossingen

 bedenken die het werk leuker en makkelijker maken. Dit doen we binnen veel verschillende werkgebieden; van hotels en vakantieparken tot zorglocaties en scholen. 

CSU is er voor jou als je de volgende stap wilt zetten in je carrière of juist wilt starten met je allereerste echte baan. Wij doen er alles aan om voor iedereen de baan te maken die past bij hun leven. Niet je privéleven om je werk heen plannen, maar je werk om de rest van jouw leven heen plannen. We zorgen dat niets jou in de weg staat, zoals taal of opleiding. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden.  


Aan het werk

Na jouw sollicitatie bellen wij jou binnen 2 werkdagen. Na het telefonische gesprek volgen een eerste en tweede gesprek bij ons op locatie om elkaar beter te leren kennen. Ben jij de juiste persoon voor de functie? Dan plannen we een arbeidsvoorwaarden gesprek in en tekenen we je contract.   

Heb je vragen? Dat kan natuurlijk. Rhona van Lankveld, Tactisch Recruiter, beantwoordt je vragen via 0683535635 of

rhona.van.lankveld@csu.nl

#CSUkantoorA

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.