Junior Planoloog bij Gemeente Haaksbergen

Start jouw carrière als Junior Planoloog bij de Gemeente Haaksbergen! Ontvang een aantrekkelijk salaris en persoonlijke begeleiding. Solliciteer nu!

32 uur per week
Tussen €2.500 en €3.200 Per maand

Wat ga je doen?

Als Junior Planoloog bij de Gemeente Haaksbergen heb jij de kans om een belangrijke rol te spelen in de ruimtelijke ontwikkeling van de stad. Je ondersteunt bij het opstellen van ruimtelijke plannen, voert onderzoek uit naar nieuwe ontwikkelingen en analyseert beleidsstukken en rapportages. Daarnaast neem je deel aan overleggen en draag je bij aan adviezen. Jouw schrijfvaardigheid komt goed van pas bij het opstellen van rapportages en presentaties.

Maak deel uit van een toegewijd team
Als Junior Planoloog werk je nauw samen met een team van enthousiaste professionals. Je wordt persoonlijk ondersteund en begeleid door een talentmanager die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling en leerdoelen. Bovendien bieden we je een uitdagende baan die start op 10 juni 2024.

Ontdek de voordelen van werken bij de Gemeente Haaksbergen
Naast een aantrekkelijk salaris van € 2.500 - € 3.200 per maand, bieden we je ook een breed scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je persoonlijke ondersteuning en begeleiding, vakantietoeslag, een individueel keuzebudget om zelf te besteden en een sport- en gezondheidsbudget ter waarde van € 150,-. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding om je reiskosten te dekken.

Jouw skills en verantwoordelijkheden
Om succesvol te zijn in deze functie, beschik je over analytisch denkvermogen, kennis van ruimtelijke ordening en stedenbouwkunde, goede schrijfvaardigheid en inzicht in beleidsvorming en wet- en regelgeving. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je goed overleggen met verschillende belanghebbenden. Je ondersteunt bij het opstellen van ruimtelijke plannen, voert onderzoek uit, analyseert beleidsstukken en rapportages, neemt deel aan overleggen en draagt bij aan adviezen.

Werkdagen en locatie
Als Junior Planoloog werk je van maandag tot en met vrijdag in Haaksbergen. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan de levendige werkomgeving van de Gemeente Haaksbergen en bij te dragen aan de ontwikkeling van de stad.

Ben jij klaar om je carrière als Junior Planoloog een vliegende start te geven? Solliciteer nu en ontdek de uitdagende mogelijkheden die de Gemeente Haaksbergen te bieden heeft!

Wat wij bieden

 • Een aantrekkelijk salaris tussen € 2.500 en € 3.200 per maand o.b.v 36 uur per week;
 • Persoonlijke ondersteuning en begeleiding van een toegewijde talentmanager om jouw persoonlijke ontwikkeling en leerdoelen te bevorderen;
 • 8,33% vakantietoeslag bovenop je salaris;
 • Een individueel keuzebudget van 8% om zelf te besteden;
 • Een sport- en gezondheidsbudget ter waarde van € 150,- om jouw welzijn te stimuleren;
 • Een reiskostenvergoeding om jouw reiskosten te dekken;
 • Een uitdagende baan die start op 10 juni 2024.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een hbo-diploma; (Eis)
 • Aantoonbare werkervaring in de ruimtelijke ordening(Eis);
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur richting Ruimtelijke ordening en Planologie(Wens);
 • Aantoonbare werkervaring in de Ruimtelijke ordening binnen een gemeente(Wens).

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Upload dan je cv en motivatiebrief en klik dan voor donderdag 23 mei op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Let op! Zonder cv en motivatiebrief word je sollicitatie niet in behandeling genomen.

Extra informatie

Als jij over alle genoemde kwalificaties beschikt, dan ben jij de deskundige die we zoeken! En maak je geen zorgen als je niet aan alle eisen voldoet. Blijf onze website in de gaten houden, want elke dag voegen we nieuwe en spannende vacatures toe

Let op deze functie leent zich voor 12 maanden met optie tot 2 x 12 maanden verlenging, Daarna gaan we samen op zoek naar een nieuwe opdracht

Status
Open
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Haaksbergen
Werkuren per week
32
Dienstverbanden
Thuiswerk
Salarisindicatie
Tussen €2.500 en €3.200 Per maand
Verantwoordelijk voor
Als junior planoloog ben je primair verantwoordelijk voor het ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van ruimtelijke plannen en het adviseren van belanghebbenden op het gebied van stedelijke ontwikkeling en ruimtelijke ordening.
Gepubliceerd op
16-05-2024

Haaksbergen | Stage juridisch | Thuiswerk | HBO | Universiteit

Solliciteer direct
Jermaine de Pina

Recruiter

Jermaine de Pina, bereikbaar op tel. 0617570659 of +31 6 17570659

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.