Helaas, deze vacature is niet actief.

TUI Stage Product Overland Opportunities (locatie te Enschede) in Enschede

Beschrijving

MBO of HBO Stage / TUI locatie Enschede / fulltime / vanaf februari 2017 (andere ingangsdatum in overleg)
 


Voor Opportunities zijn wij doorlopend het gehele jaar zoekende naar leergierige en enthousiaste studenten. Tijdens je stage krijg je vaste werkzaamheden waarbij je zelf je eigen prioriteiten moet stellen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit; het opbouwen en verwerken van aanbiedingen. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor het opmaken en controleren van advertenties, dagdeals, nieuwsbrieven en het bijhouden van de website content, waarbij je kunt denken aan het schrijven van teksten en usp’s en het toevoegen van passen beeld materiaal.
Opportunities heeft te maken met ad-hoc werkzaamheden en daar moet jij als nieuwe stagiaire goed mee om kunnen gaan door je flexibel op te stellen en voldoende initiatief te tonen.
 


Functie-eisen

Volg jij een MBO+ of HBO opleiding. Ben jij zowel cijfermatig als taalkundig, beschik je over commercieel inzicht en wil je een leerzame stage waarin jij je goed kunt ontwikkelen?
Solliciteer dan voor deze interessante stage bij de marktleider van Nederland!


Bedrijfsomschrijving

Opportunities is bedrijfsonderdeel van de afdeling Product Overland en maakt deel uit van Touroperating binnen TUI Nederland. Het bedrijfsonderdeel Opportunities is opgezet met als doel bestemmingen, producten, aanbiedingen en last minutes scherp in de markt te zetten en speciale accommodaties of aanbiedingen extra onder de aandacht te brengen bij de consument of reisagent.
Opportunities is dan ook verantwoordelijk voor het verwerken van de aanbiedingen. Opportunities krijgt aanbiedingen aangeleverd of vraagt deze zelf actief op. Zij verwerken deze om zo het aantal boekingen te stimuleren. Tevens proberen ze deze aanbiedingen en accommodaties zo goed mogelijk weg te zetten in de markt. Hiervoor hebben zij diverse uitingsmogelijkheden waarvoor ze input moeten aanleveren. Hierbij hebben zij een nauwe samenwerking met de afdeling Marketing in Rijswijk.
Daarnaast is het bedrijfsonderdeel Opportunities ook verantwoordelijk voor de commerciële werkzaamheden van auto-/wintersportvakanties van het merk Kras. Dit betreft het opmaken en bijhouden van de website content, waarbij je kunt denken aan het schrijven van teksten en usp’s en het toevoegen van passend beeld materiaal. Tevens zijn zij verantwoordelijk voor het opmaken en aanleveren van advertenties, dagdeals, nieuwsbrieven en het opbouwen en verwerken van aanbiedingen.
 


Contactinformatie

Voor meer informatie over deze stageplaats kun je contact opnemen met Samira Swensen (HRM).
Telefoonnummer: 053 - 488 0563.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Enschede
Dienstverbanden
Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.