Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Recruitment

Dit ga je doenLocatie: Den Haag  Uren: 32-40 uur per week  Periode: September 2024 Bij CSU in Den Haag zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor de afdeling Recruitment. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. Tijdens je stage ondersteun je de recruiters bij de uitvoering van het werven naar schoonmaak medewerkers. Je krijgt in deze stage te maken met alle onderdelen van het vak. Diverse werkzaamheden die bij de stage horen zijn: Leren volledig betrokken te zijn bij het gehele recruitmentproces.Ontwikkelen vaardigheden om samen met het team actief nieuwe schoonmaakmedewerkers te werven.Verkrijgen van k

Beschrijving


Dit ga je doen

Locatie: Den Haag 
Uren: 32-40 uur per week 
Periode: September 2024

Bij CSU in Den Haag zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor de afdeling Recruitment. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. Tijdens je stage ondersteun je de recruiters bij de uitvoering van het werven naar schoonmaak medewerkers. Je krijgt in deze stage te maken met alle onderdelen van het vak. Diverse werkzaamheden die bij de stage horen zijn:

  • Leren volledig betrokken te zijn bij het gehele recruitmentproces.
  • Ontwikkelen vaardigheden om samen met het team actief nieuwe schoonmaakmedewerkers te werven.
  • Verkrijgen van kennis over het schrijven van pakkende vacatureteksten en hoe deze via de juiste wervingskanalen uit te zetten.
  • Ontwikkelen van competenties om de follow-up van sollicitanten te verzorgen, waarbij je ervoor zorgt dat elke kandidaat tijdig en correct wordt geïnformeerd.


CSU zet jou voorop

Dit krijg jij als stagiaire bij CSU: 

Naast een stage vergoeding en fijne werksfeer word je gewaardeerd. Om wat je doet en wie je bent! Met het programma 

Fris in je werk

 besteden we aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. En zodra je start als stagiair(e) Recruitment mag je rekenen op:

  • Een stagevergoeding wanneer je 10 weken of langer stage bij ons loopt;
  • Een veelzijdige, leerzame maar vooral uitdagende stageplek;
  • Een stage plek waar je veel vrijheid krijgt in het ontwikkelen van jezelf op het gebied recruitment met ruimte voor het maken van fouten om er in het vervolg beter van te worden.

Jij brengt mee als Stage HR:  

  • Een MBO- of HBO-opleiding volgt op het gebied van HRM of juridische dienstverlening richting HRM;
  • Op zoek is naar een veelzijdige, leerzame maar vooral uitdagende stageplek;
  • Flexibel, dienstverlenend en communicatief zeer vaardig is;

Bij ons draait het om jou

Bij Top Employer CSU zorgen we voor fijne plekken waar mensen kunnen werken en leven. Met 16.000 trotse collega’s zijn we een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij CSU werken we elke dag scherper, slimmer en schoner. Dit betekent dat we elke dag

slimme, duurzame oplossingen

bedenken die het werk leuker en makkelijker maken. Dit doen we binnen veel verschillende werkgebieden; van hotels en vakantieparken tot zorglocaties en scholen. 

CSU is er voor jou als je de volgende stap wilt zetten in je carrière of juist wilt starten met je allereerste echte baan. Wij doen er alles aan om voor iedereen de baan te maken die past bij hun leven. Niet je privéleven om je werk heen plannen, maar je werk om de rest van jouw leven heen plannen. We zorgen dat niets jou in de weg staat, zoals taal of opleiding. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden.  


Aan het werk

Ben jij enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Ook als je nog niet helemaal aan de functie-eisen voldoet, moedigen we je aan om te solliciteren. Wij geloven namelijk in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.  

Na jouw sollicitatie bellen wij jou binnen 2 werkdagen. Na het telefonische gesprek volgen een eerste en tweede gesprek bij ons op locatie om elkaar beter te leren kennen. Ben jij de juiste persoon voor de functie? Dan plannen we een arbeidsvoorwaarden gesprek in en tekenen we je contract.   

Heb je vragen? Dat kan natuurlijk. Eveline Buskermolen, Tactisch Recruiter, beantwoordt je vragen via 06 51843500 of eveline.buskermolen@csu.nl. 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Dienstverbanden
Stage

Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.