Recruitment Stage binnen de logistieke sector bij YoungCapital in Hoofddorp

Zoek je een uitdagende recruitment stage bij een toonaangevend bedrijf? Kom stage lopen bij YoungCapital als recruiter!

32 - 40 uur per week
Tussen €250 en €450 Per maand

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je werkervaring opdoet en jezelf verder kunt ontwikkelen? Als stagiair bij YoungCapital krijg je de kans om te assisteren bij verschillende recruitment werkzaamheden en een belangrijke rol te spelen in het ondersteunen van ons team in de logistieke sector.

Jouw rol als stagiair
Als stagiair bij YoungCapital ben je een waardevol lid van ons team binnen de logistieke sector. Je zult onder andere assisteren bij het werven van nieuwe kandidaten, het selectieproces en het beheren van de administratie. Daarnaast heb je regelmatig contact met onze klant en krijg je de mogelijkheid om mee te denken en bij te dragen aan verschillende projecten. Je verzamelt en analyseert gegevens, woont vergaderingen bij en pakt de acties op die hieruit volgen. 

Wat wij van jou verwachten
Om succesvol te zijn in deze stage, is het belangrijk dat je leergierig bent en bereid bent om nieuwe dingen te leren. Goede communicatievaardigheden zijn essentieel, omdat je veel zult samenwerken met collega's. Daarnaast is het belangrijk dat je een teamspeler bent en in staat bent om nauwkeurig te werken. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn ook belangrijke eigenschappen die je als stagiair bij YoungCapital nodig hebt.

Wat bieden wij jou?
Bij YoungCapital krijg je de kans om werkervaring op te doen in een levendige en jonge werkomgeving. Je ontvangt een stagevergoeding, afhankelijk van je opleidingsniveau en ervaring. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en relevante vaardigheden op te doen binnen de recruitment branche.

Solliciteer nu!
Ben jij klaar om een waardevolle bijdrage te leveren als stagiair bij YoungCapital? Solliciteer dan direct op onze vacature. We kijken ernaar uit om jouw talenten te ontdekken en je te helpen groeien in je carrière!

Wat wij bieden

  • Een maandelijkse stagevergoeding
  • Focus op jouw persoonlijke ontwikkeling met coaching
  • Uitdagende werkzaamheden binnen een gezellig en hardwerkend team
  • Veel vrijheid, leermogelijkheden en zelfstandigheid in je werkzaamheden
  • Mogelijkheid tot een dienstverband na jouw stage

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Je bent ingeschreven bij een opleiding of onderwijsinstelling;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent enthousiast, leergierig en hebt basiskennis van relevante vakgebieden;
  • Je bent leergierig en bereid om nieuwe dingen te leren;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Hoofddorp
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
Tussen €250 en €450 Per maand
Verantwoordelijk voor
Als stagiair ondersteun je medewerkers op onze logistieke afdeling en voer je diverse taken en projecten uit voor jouw ontwikkeling!
Gepubliceerd op
25-04-2024

Hoofddorp | Stage HR | Stage | MBO | HBO

Lisa ten Pierik

Recruiter

Lisa ten Pierik, bereikbaar op tel. 0620650090 of 0620650090

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.