Helaas, deze vacature is niet actief.

Fulltime Medewerker Kwaliteit Sociaal Domein in Emmeloord

Word Medewerker Kwaliteit Sociaal Domein bij Gemeente Noordoostpolder in Emmeloord en geniet van een competitief salaris en persoonlijke ontwikkeling!

36 uur per week
Tussen €3.200 en €5.000 Per maand

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin jij een belangrijke rol speelt in het waarborgen van kwaliteit binnen het sociaal domein? Dan is de functie van Medewerker Kwaliteit Sociaal Domein bij de Gemeente Noordoostpolder in Emmeloord iets voor jou! Als Medewerker Kwaliteit Sociaal Domein ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles en -audits, het analyseren van data en het opstellen en implementeren van verbeterplannen.

Waarom kiezen voor de Gemeente Noordoostpolder?

Persoonlijke ondersteuning en begeleiding
Bij de Gemeente Noordoostpolder hechten we veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarom bieden we persoonlijke ondersteuning en begeleiding van een toegewijde talentmanager. Samen zorgen we ervoor dat jij je leerdoelen behaalt en jezelf continu kunt blijven ontwikkelen.

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
Naast een aantrekkelijk salaris tussen de € 3.200 en € 5.000 per maand, bieden wij diverse secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo ontvang je 8,33% vakantietoeslag om te genieten van welverdiende vakanties, heb je een individueel keuzebudget van 8% bovenop je salaris om zelf invulling te geven aan je arbeidsvoorwaarden en ontvang je een sport- en gezondheidsbudget ter waarde van € 150,- om jouw welzijn te bevorderen. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding om jouw reiskosten te dekken.

Uitdagende job
Als Medewerker Kwaliteit Sociaal Domein bij de Gemeente Noordoostpolder krijg je de kans om te werken aan een uitdagende job die start op 1 mei 2024. Je werkt samen met een enthousiast team van professionals en hebt de mogelijkheid om samen te werken met externe partijen om de kwaliteit binnen het sociaal domein te waarborgen.

Wie ben jij?

Een professional met analytische vaardigheden
Jij bent een professional met uitstekende analytische vaardigheden. Je kunt data analyseren en bevindingen rapporteren. Daarnaast ben je in staat om verbeterplannen op te stellen en te implementeren. Je hebt een actieve houding en kunt goed adviseren en ondersteunen op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Minimaal een hbo-diploma
Om in aanmerking te komen voor deze functie, heb je minimaal een hbo-diploma nodig. Daarnaast heb je kennis van relevante wet- en regelgeving binnen het sociaal domein.

Solliciteer nu!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie als Medewerker Kwaliteit Sociaal Domein bij de Gemeente Noordoostpolder? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! We kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team.

Wat wij bieden

 • Een competitief salaris tussen € 3.200 en € 5.000 bruto per maand;
 • Persoonlijke ondersteuning en begeleiding van een toegewijde talentmanager om jouw persoonlijke ontwikkeling en leerdoelen te bevorderen;
 • 8,33% vakantietoeslag om te genieten van welverdiende vakanties;
 • Een individueel keuzebudget van 8% bovenop je salaris om zelf invulling te geven aan je arbeidsvoorwaarden;
 • Een sport- en gezondheidsbudget ter waarde van € 150,- om jouw welzijn te bevorderen;
 • Een reiskostenvergoeding om jouw reiskosten te dekken;
 • Een uitdagende job die start op 1 mei 2024.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting, zoals Sociaal Juridische Dienstverlening, Social Work, of Sociaal Pedagogische Hulpverlening;
 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving binnen het sociaal domein, zoals de Participatiewet en de Wmo;
 • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring met het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het opstellen van rapportages binnen een gemeente;
 • Je beschikt over analytisch en kritisch denkvermogen;
 • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
 • Je kunt kwaliteitscontroles en -audits uitvoeren binnen het sociaal domein;
 • Je kunt data analyseren en bevindingen rapporteren;
 • Je kunt verbeterplannen en -processen opstellen en implementeren;
 • Je kunt medewerkers en teams adviseren en ondersteunen op het gebied van kwaliteitsmanagement;
 • Je blijft op de hoogte van relevante wet- en regelgeving binnen het sociaal domein.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Upload dan je CV en motivatiebrief en klik voor vrijdag 19 april op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Let op: Deze functie leent zich voor 6 maanden, Met optie tot verlenging van 3 x 6 maanden, Daarna is er de mogelijkheid om samen op zoek te gaan naar een andere passende opdracht!

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Emmeloord
Werkuren per week
36
Salarisindicatie
Tussen €3.200 en €5.000 Per maand
Verantwoordelijk voor
Als medewerker Kwaliteit Sociaal Domein ben je primair verantwoordelijk voor het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening binnen het sociaal domein.

Emmeloord | Stage juridisch | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.