Helaas, deze vacature is niet actief.

Fulltime klantadviseur bij Essent in Hoofddorp

Wil jij aan de slag als klantadviseur voor Essent in de MediaMarkt Hoofddorp? Ontvang een aantrekkelijk salaris en vergoeding van je reiskosten.

16 - 40 uur per week
€15,19 per uur

Wat ga je doen?

Als klantadviseur bij Essent in Hoofddorp sta jij klaar om klanten te helpen en te adviseren over producten en diensten. Je luistert naar de behoeften van de klant en geeft passend advies om hen tevreden te stellen. Met jouw goede communicatievaardigheden weet je klanten te overtuigen en problemen op te lossen.

Je bent een expert in het product of de dienst die je aanbiedt, zodat je klanten goed kunt informeren en hun vragen kunt beantwoorden. Klantgerichtheid is jouw tweede natuur en je streeft altijd naar een goede klanttevredenheid. 

Wat bieden wij jou?
Bij Essent krijg je de kans om jouw carrière als klantadviseur verder te ontwikkelen. Met een minimaal vereist mbo4 werk- en denkniveau, ben jij klaar om aan de slag te gaan. Je komt terecht in een levendige werkomgeving waar je kunt groeien en waar jouw inzet wordt beloond. Je begint met een aantrekkelijk bruto-uurloon van €15,19, maar je krijgt daarbovenop ook een eindejaarsuitkering van 4,5%, wat je uurloon brengt op €15,87!

Hoewel het salaris niet specifiek vermeld wordt, bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en secundaire voordelen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden verder uit te breiden en te ontwikkelen.

Werkdagen en -tijden
Het aantal uur per week varieert tussen de 16 en 40 uur, afhankelijk van jouw beschikbaarheid en wensen. De exacte werkdagen, -tijden en locaties worden niet specifiek vermeld, maar we streven ernaar om een flexibel schema te bieden dat past bij jouw behoeften.

Word jij onze nieuwe klantadviseur?
Als jij klaar bent om jezelf verder te ontwikkelen als klantadviseur en deel uit te maken van het Essent team in Hoofddorp, wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog op deze vacature. We kijken uit naar jouw enthousiaste inzet en betrokkenheid bij het helpen van klanten.

Wat wij bieden

  • Je begint met een aantrekkelijk bruto-uurloon van €15,19, maar je krijgt daarbovenop ook een eindejaarsuitkering van 4,5%, wat je uurloon brengt op €15,87!
  • Volledige vergoeding van reiskosten, of je nu met het OV reist of een kilometervergoeding ontvangt;
  • Een uitgebreide en betaalde training om goed voorbereid aan de slag te gaan;
  • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen via je YC-skills.

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je hebt affiniteit met duurzaamheid;
  • Enige ervaring in de sales is een pluspunt.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Hoofddorp
Werkuren per week
16 - 40
Salarisindicatie
€15,19 per uur
Verantwoordelijk voor
Als klantadviseur ben je primair verantwoordelijk voor het bieden van advies en ondersteuning aan klanten, het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen.

Hoofddorp | Middelbare school

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.