Helaas, deze vacature is niet actief.

Fulltime klantadviseur bij Essent in Den Haag/Rijswijk

Wil jij aan de slag als klantadviseur in Den Haag/Rijswijk? Essent biedt een aantrekkelijk salaris en volledige vergoeding van reiskosten.

16 - 40 uur per week
€15,19 per uur

Wat ga je doen?

Als klantadviseur bij Essent in Den Haag/Rijswijk zorg jij ervoor dat klanten de beste service en advies krijgen op het gebied van energie. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en staat klaar om hun vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en passend advies te geven.

Waarom jij perfect bent voor deze rol
Als klantadviseur ben jij een expert in luisteren. Je weet precies hoe je de behoeften van de klant kunt achterhalen en kunt vertalen naar een passend advies. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatievaardigheden, waardoor je klanten kunt overtuigen en tevreden kunt stellen. Je bent een probleemoplosser en kunt snel en efficiënt oplossingen bieden aan klanten.

Wat maakt deze baan zo aantrekkelijk?
Je begint met een aantrekkelijk bruto-uurloon van €15,19, maar je krijgt daarbovenop ook een eindejaarsuitkering van 4,5%, wat je uurloon brengt op €15,87, hiernaast biedt Essent ook een aantal andere aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo worden je reiskosten volledig vergoed, of je nu met het OV reist of een kilometervergoeding ontvangt. Daarnaast krijg je een uitgebreide en betaalde training om goed voorbereid aan de slag te gaan. En als kers op de taart krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen via je YC-skills.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?
Als klantadviseur bij Essent ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen en verzoeken van klanten. Je adviseert klanten over de producten en diensten van Essent, verwerkt bestellingen en klantgegevens, en handelt klachten en problemen af. Daarnaast bouw je aan sterke klantrelaties en onderhoud je deze met zorg.

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature en word klantadviseur bij Essent in Den Haag/Rijswijk.

Wat wij bieden

  • Je begint met een aantrekkelijk bruto-uurloon van €15,19, maar je krijgt daarbovenop ook een eindejaarsuitkering van 4,5%, wat je uurloon brengt op €15,87
  • Volledige vergoeding van je reiskosten, ongeacht of je met het OV reist of een kilometervergoeding ontvangt;
  • Een uitgebreide en betaalde training om goed voorbereid aan de slag te gaan;
  • Mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen via je YC-skills.

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je hebt affiniteit met duurzaamheid;
  • Enige ervaring in sales is een pluspunt.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Rijswijk
Werkuren per week
16 - 40
Salarisindicatie
€15,19 per uur
Verantwoordelijk voor
Als klantadviseur ben je primair verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van klanten bij hun vragen, problemen en behoeften.

Rijswijk (ZH) | Middelbare school

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.