Helaas, deze vacature is niet actief.

Parttime administratief financieel medewerker in Eemshaven

Ben jij een administratief financieel talent? Kom werken in Eemshaven en verdien een competitief salaris tussen € 15 en € 19,62 per uur!

24 uur per week
Tussen €15,00 en €19,62 per uur

Wat ga je doen?

Ben jij een administratief talent met een passie voor financiën? Dan is de functie van administratief financieel medewerker in Eemshaven perfect voor jou!  In deze parttime baan van 24 uur per week ben jij verantwoordelijk voor het verwerken en controleren van financiële gegevens en documenten, het opstellen en controleren van facturen en betalingen, het bijhouden van de boekhouding en financiële rapportages, en het beheren van de debiteuren- en crediteurenadministratie. Daarnaast assisteer je bij budgettering en financiële planning.

Ontdek de voordelen
Als administratief financieel medewerker binnen het bedrijf kom je te werken in een multicultureel team. Je krijgt de mogelijkheid om te werken in een groot datacenter. Binnen dit datacenter zijn verschillende doorgroeimogelijkheden. Daarnaast biedt het bedrijf flexibele werktijden! Je kunt rekenen op een bruto-uurloon tussen de € 15 en € 19,62 per uur!

Jouw skills en verantwoordelijkheden
Om succesvol te zijn in deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt met het verwerken van financiële gegevens en documenten. Je hebt kennis van boekhouding en bent in staat om financiële rapportages op te stellen en te controleren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van de debiteuren- en crediteurenadministratie. Je ondersteunt bij het oplossen van financiële vraagstukken en het afhandelen van betalingsproblemen. Jouw inzet en nauwkeurigheid zorgen ervoor dat de financiële administratie altijd up-to-date is.


Ben jij klaar voor deze uitdagende rol als administratief financieel medewerker in Eemshaven? Solliciteer vandaag nog en ontdek welke mogelijkheden deze baan voor jou in petto heeft!

Wat wij bieden

  • Een competitief salaris tussen €15 en €19,62 per uur!
  • Een laptop en telefoon van het bedrijf!
  • Mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf;
  • De kans om te werken binnen een multicultureel team
  • Flexibele werktijden

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring;
  • Je hebt kennis en ervaring met een ERP-systeem;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Eemshaven
Werkuren per week
24
Salarisindicatie
Tussen €15,00 en €19,62 per uur
Verantwoordelijk voor
Als administratief financieel medewerker ben je primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van financieel-administratieve taken, zoals het verwerken van facturen, het bijhouden van betalingen en het opstellen van financiële rapportages.

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.