Helaas, deze vacature is niet actief.

HR Functionaris in Roermond

Dit ga je doenLocatie: Roermond   Uren: 24 - 40 per week  in de periode van eind April tot begin Augustus. Als HR medewerker in Roermond ben jij een belangrijke schakel voor onze thuishulpen. Jij verzorgt nauwkeurig de personeelsadministratie, past personeelsregelingen toe en plant sollicitatiegesprekken in. Zo draag je bij aan het mogelijk maken van het belangrijke werk van onze thuishulpen, waardoor cliënten zich goed voelen en in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. [2e alinea met introductie van de afdeling/team, eventueel inclusief vlog]. Werkzaamheden HR medewerker: Je streeft naar de beste match tussen thuishulpen en cliënten. Je beoordeelt cv’s van nieuwe sollicitanten en voert telefonische intakes uit. Klopt de match? Dan

Beschrijving


Dit ga je doen

Locatie: Roermond  
Uren: 24 - 40 per week  in de periode van eind April tot begin Augustus.

Als HR medewerker in Roermond ben jij een belangrijke schakel voor onze thuishulpen. Jij verzorgt nauwkeurig de personeelsadministratie, past personeelsregelingen toe en plant sollicitatiegesprekken in. Zo draag je bij aan het mogelijk maken van het belangrijke werk van onze thuishulpen, waardoor cliënten zich goed voelen en in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.

[2e alinea met introductie van de afdeling/team, eventueel inclusief vlog].

Werkzaamheden HR medewerker:

 • Je streeft naar de beste match tussen thuishulpen en cliënten. Je beoordeelt cv’s van nieuwe sollicitanten en voert telefonische intakes uit. Klopt de match? Dan plan jij het sollicitatiegesprek in.
 • Je zorgt ervoor dat de arbeidsovereenkomsten van nieuwe medewerkers worden besproken en verwerkt alle gegevens in het personeelssysteem.
 • Je verwerkt alle mutaties met betrekking van in-, door- en uitstroom van medewerkers. Je signaleert jubilea, voert bijhorende taken uit en zorgt voor de juiste correspondentie. Alle personeelsgegevens en de personeelsadministratie zijn dankzij jou in orde.
 • Je zorgt ervoor dat iedereen correct betaald krijgt. Je werkt en controleert loondeclaraties, stelt nabetalingen op en verwerkt bijvoorbeeld de vakbondscontributie en het fietsplan.
 • Je coördineert en monitort opleidingen voor sollicitanten en medewerkers om ervoor te zorgen dat iedereen up-to-date is.

Tzorg biedt zoveel meer

Dit krijg jij als HR medewerker: 

 • Verdien tussen €2300,- en €2700,- per maand op basis van een fulltimecontract. Krijg ook 8% vakantiegeld, 2,5% keuzebudget en een waarderingstantième tot 6%.
 • De mogelijkheid tot thuiswerken. Je krijgt daarvoor alle benodigde middelen: laptop, telefoon, thuiswerkwerkplek.
 • Werk je fulltime, dan krijg je 26 vakantiedagen en 6 atv-dagen.
 • Voor later wacht je een prima pensioen bij Zorg & Welzijn.
 • Ons programma “

  Fris in je werk

  ” met bijvoorbeeld een NS business card, gratis sporten bij

  Sportcity,

  korting op verzekeringen en een fietsplan.

Jij brengt mee als HR medewerker:

 • Een MBO werk- en denk niveau en een afgeronde HR opleiding.
 • Een aantal jaar ervaring in een uitvoerende of administratieve HR functie.

Iedereen is welkom

Werken bij Tzorg is zoveel meer

Bij Tzorg maken we het aangenaam voor mensen in hun eigen huis, in hun eigen buurt. Door hulp bij de huishouding en begeleiding met persoonlijke aandacht en een glimlach. Samen met meer dan 12.000 troste collega’s handelen we uit voorzorg, zodat onze cliënten aangenaam thuis kunnen blijven wonen.

Kies je voor Tzorg, dan kies je voor meer! Goed zorgen voor onze medewerkers vinden wij belangrijk. De erkenning als Top Employer bevestigd dat. Bij ons mag je je thuis voelen en zijn wie je bent. Iedereen is welkom bij Tzorg: ieder geslacht, geloof, seksuele geaardheid of culturele achtergrond. Wij dragen iedereen een warm hart toe.


Aan het werk

Ben jij enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Ook als je nog niet helemaal aan de functie-eisen voldoet, moedigen we je aan om te solliciteren. Wij geloven namelijk in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.  

Na jouw sollicitatie bellen wij jou binnen 2 werkdagen. Na het telefonische gesprek volgen een eerste en tweede gesprek bij ons op locatie om elkaar beter te leren kennen. Ben jij de juiste persoon voor de functie? Dan plannen we een arbeidsvoorwaarden gesprek in en tekenen we je contract.   

Heb je vragen? Dat kan natuurlijk. Stel ze aan Inge Verschuren, Recruitment Specialist, via +31645261229 of inge.verschuren@tzorg.nl. 

#TzorgkantoorA

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Roermond
Dienstverbanden
Stage

Roermond | Stage HR | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.