Helaas, deze vacature is niet actief.

HR medewerker in Uden

Dit ga je doenLocatie: Uden   Uren: 24 - 28 per week   Bij Tzorg zorgen wij samen voor een aangenaam thuis voor onze cliënten. Door huishoudelijke hulp en individuele begeleiding zorgen we ervoor dat onze cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Dit doen we samen en daar draag jij straks ook aan bij als HR specialist. Vanuit jouw rol ondersteun jij de centrale HR afdeling op administratief gebied. Wil jij je carrière als HR medewerker een boost geven? Houd je ervan jezelf te verdiepen in systemen en procedures en heb jij oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat onze centrale HR afdeling versterken en ondersteunen vanuit ons mooie hoofdkantoor in Uden. Je wordt aangestuurd door de HR projectmanager en vormt een team samen m

Beschrijving


Dit ga je doen

Locatie: Uden  
Uren: 24 - 28 per week  

Bij Tzorg zorgen wij samen voor een aangenaam thuis voor onze cliënten. Door huishoudelijke hulp en individuele begeleiding zorgen we ervoor dat onze cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Dit doen we samen en daar draag jij straks ook aan bij als HR specialist. Vanuit jouw rol ondersteun jij de centrale HR afdeling op administratief gebied. Wil jij je carrière als HR medewerker een boost geven? Houd je ervan jezelf te verdiepen in systemen en procedures en heb jij oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat onze centrale HR afdeling versterken en ondersteunen vanuit ons mooie hoofdkantoor in Uden. Je wordt aangestuurd door de HR projectmanager en vormt een team samen met drie andere HR specialisten, twee HR experts en drie HR projectmanagers.

Werkzaamheden HR medewerker: 

 • Jij zorgt voor de administratie van ons kantoorpersoneel. Denk daarbij aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, invoer van medewerkers in AFAS en het doorvoeren van personeelsmutaties;
 • Je voert periodiek systeem controles uit en checkt op fouten;
 • Je verwerkt de nabetalingen en zet deze door;
 • Je boekt uren in ons urensysteem (ONS);
 • Daarnaast pak je nog meer administratieve taken op zoals kilometerbestanden bij de loonrun en verwerking van het balansbudget.

Tzorg biedt zoveel meer

Dit krijg jij als HR medewerker: 

 • Verdien tussen €2300,- en €2700,- per maand op basis van een fulltimecontract. Krijg ook 8% vakantiegeld, 2,5% keuzebudget en een waarderingstantième tot 6%.
 • De mogelijkheid tot thuiswerken. Je krijgt daarvoor alle benodigde middelen: laptop, telefoon, thuiswerkwerkplek.
 • Werk je fulltime, dan krijg je 26 vakantiedagen en 6 atv-dagen.
 • Voor later wacht je een prima pensioen bij Zorg & Welzijn.
 • Ons programma “

  Fris in je werk

  ” met bijvoorbeeld een NS business card, gratis sporten bij

  Sportcity

  , korting op verzekeringen en een fietsplan.

Jij brengt mee als HR medewerker:

 • je kunt je ideeën en informatie op een heldere en begrijpelijke manier overbrengen, zowel mondeling als schriftelijk;
 • je hebt ervaring met Excel;
 • je kunt zonder veel hulp je werkzaamheden uitvoeren en zorgt dat deze op tijd klaar zijn.


Iedereen is welkom

Bij Tzorg maken we het aangenaam voor mensen in hun eigen huis, in hun eigen buurt. Door hulp bij de huishouding en begeleiding met persoonlijke aandacht en een glimlach. Samen met meer dan 12.000 troste collega’s handelen we uit voorzorg, zodat onze cliënten aangenaam thuis kunnen blijven wonen.

Kies je voor Tzorg, dan kies je voor meer! Goed zorgen voor onze medewerkers vinden wij belangrijk. De erkenning als Top Employer bevestigd dat. Bij ons mag je je thuis voelen en zijn wie je bent. Iedereen is welkom bij Tzorg: ieder geslacht, geloof, seksuele geaardheid of culturele achtergrond. Wij dragen iedereen een warm hart toe.


Aan het werk

Ben jij enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Ook als je nog niet helemaal aan de functie-eisen voldoet, moedigen we je aan om te solliciteren. Wij geloven namelijk in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.  

Na jouw sollicitatie bellen wij jou binnen 2 werkdagen. Na het telefonische gesprek volgen een eerste en tweede gesprek bij ons op locatie om elkaar beter te leren kennen. Ben jij de juiste persoon voor de functie? Dan plannen we een arbeidsvoorwaarden gesprek in en tekenen we je contract.   

Heb je vragen? Dat kan natuurlijk. Stel ze aan Sonja Stam via 06-30989446.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Uden
Dienstverbanden
Stage

Uden | Stage HR | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.