Helaas, deze vacature is niet actief.

Zorgondersteuner in Amsterdam

Dit ga je doenLocatie: Amsterdam   Uren: 24 - 32 per week  Als zorgondersteuner zorg je samen met je collega's voor een aangenaam thuis voor onze cliënten. Samen met de zorgcoördinatoren zorg jij ervoor dat onze cliënten de zorg krijgen die zij verdienen. Jij ondersteunt de coördinatoren om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren. [2e alinea met introductie van de afdeling/team, eventueel inclusief vlog]. Werkzaamheden zorgondersteuner: Je gaat in gesprek met de cliënten en zorgt ervoor dat ze aangenaam thuis kunnen wonen.Herindicaties bespreek je met cliënten en je zorgt ervoor dat zij begrijpen welke veranderingen er zullen plaatsvinden.Je stelt een ondersteuningsplan op voor de cliënt. Tzorg biedt zoveel meerDit krijg jij als zorgonderst

Beschrijving


Dit ga je doen

Locatie: Amsterdam  
Uren: 24 - 32 per week 

Als zorgondersteuner zorg je samen met je collega's voor een aangenaam thuis voor onze cliënten. Samen met de zorgcoördinatoren zorg jij ervoor dat onze cliënten de zorg krijgen die zij verdienen. Jij ondersteunt de coördinatoren om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren.

[2e alinea met introductie van de afdeling/team, eventueel inclusief vlog].

Werkzaamheden zorgondersteuner:

 • Je gaat in gesprek met de cliënten en zorgt ervoor dat ze aangenaam thuis kunnen wonen.
 • Herindicaties bespreek je met cliënten en je zorgt ervoor dat zij begrijpen welke veranderingen er zullen plaatsvinden.
 • Je stelt een ondersteuningsplan op voor de cliënt.

Tzorg biedt zoveel meer

Dit krijg jij als zorgondersteuner: 

 • Verdien tussen €2300,- en €2700,- per maand op basis van een fulltimecontract. Krijg ook 8% vakantiegeld, 2,5% keuzebudget en een waarderingstantième tot 6%.
 • De mogelijkheid tot thuiswerken. Je krijgt daarvoor alle benodigde middelen: laptop, telefoon, thuiswerkwerkplek.
 • Werk je fulltime, dan krijg je 26 vakantiedagen en 6 atv-dagen.
 • Voor later wacht je een prima pensioen bij Zorg & Welzijn.
 • Ons programma “

  Fris in je werk

  ” met bijvoorbeeld een NS business card, gratis sporten bij

  Sportcity

  , korting op verzekeringen en een fietsplan.

Jij brengt mee als zorgondersteuner:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau.
 • Je zorgt voor een aangenaam gesprek tussen jou en de cliënten.
 • Je bent in het bezit van een auto.

Iedereen is welkom

Werken bij Tzorg is zoveel meer

Bij Tzorg maken we het aangenaam voor mensen in hun eigen huis, in hun eigen buurt. Door hulp bij de huishouding en begeleiding met persoonlijke aandacht en een glimlach. Samen met meer dan 12.000 troste collega’s handelen we uit voorzorg, zodat onze cliënten aangenaam thuis kunnen blijven wonen.

Kies je voor Tzorg, dan kies je voor meer! Goed zorgen voor onze medewerkers vinden wij belangrijk. De erkenning als Top Employer bevestigd dat. Bij ons mag je je thuis voelen en zijn wie je bent. Iedereen is welkom bij Tzorg: ieder geslacht, geloof, seksuele geaardheid of culturele achtergrond. Wij dragen iedereen een warm hart toe.


Aan het werk

Ben jij enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Ook als je nog niet helemaal aan de functie-eisen voldoet, moedigen we je aan om te solliciteren. Wij geloven namelijk in opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.  

Na jouw sollicitatie bellen wij jou binnen 2 werkdagen. Na het telefonische gesprek volgen een eerste en tweede gesprek bij ons op locatie om elkaar beter te leren kennen. Ben jij de juiste persoon voor de functie? Dan plannen we een arbeidsvoorwaarden gesprek in en tekenen we je contract.   

Heb je vragen? Dat kan natuurlijk. Stel ze aan Dennis Tahitu, Recruitment Specialist, via +31682060678 of dennis.tahitu@tzorg.nl. 

#TzorgkantoorA

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Administratieve stage | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.