Helaas, deze vacature is niet actief.

Word fulltime machinebeheerder in de havens van Amsterdam!

Kun jij coördineren, werken volgens procedures en heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Start als fulltime machinebeheerder in Amsterdam!

38 - 40 uur per week
€3.000 Per maand

Wat ga je doen?

Werken bij een internationaal georiënteerd bedrijf

Deze organisatie is toonaangevend en wereldwijd actief op het gebied van transport. Zij werken samen met vele partijen en coördineren daarbij de opslag en logistiek van vloeibare bulkgoederen. De dagelijkse werkzaamheden worden op een veilige, efficiënte en milieubewuste manier uitgevoerd. Het bedrijf is groeiende en heeft in de toekomst het doel om nog milieuvriendelijker en duurzamer te werk te gaan. Wil jij hier deel van uitmaken? Start als fulltime machinebeheerder in Amsterdam!

Een functie waarin jij verantwoording kunt nemen

Als machinebeheerder zorg je er voor dat alles rondom het laden en lossen van benzine en biobrandstoffen goed verloopt. Jij bent een echte aanpakker en houdt van afwisseling! Moet een schip of een truck geladen worden? Jij pakt dit op! Heeft het personeel vragen over de veiligheidsprotocollen? Jij weet hoe jij ze moet instrueren. Daarnaast kan jij goed processen controleren en rapporteren aan de supervisor. Het is van belang dat jij de technische procedures begrijpt. Is er een storing? Jij kunt dit oplossen! Je zorgt ervoor dat dit nauwkeurig geadministreerd wordt. 

Werktijden

Je komt te werken in een ploegendienst. Er zit een vast ritme in van eerst 2 ochtenddiensten, vervolgens 2 middagdiensten en daarna 2 avonddiensten. Na deze 6 diensten heb je 4 dagen vrij en begint dit ritme weer opnieuw. Je krijgt 20% ploegentoeslag bovenop het salaris. De diensten zijn van 06.00-14.00 uur, 14.00-22.00 uur en de nachtdienst is van 22.00-06.00 uur. 

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie voor langere tijd;
  • Betaalde training en certificaten;
  • Werken in een gezellig en hecht team;
  • Een lekker salaris van € 3000- bruto per maand;
  • 20% ploegentoeslagen bovenop je salaris!

Wat wij vragen:

  • Minimaal een mbo-diploma;
  • Je hebt technisch inzicht;
  • Veiligheid is voor jou erg belangrijk!

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school, MBO, HBO
Plaats
Amsterdam
Werkuren per week
38 - 40
Salarisindicatie
€3.000 Per maand
Verantwoordelijk voor
Processen rondom lossen en laden

Amsterdam | Middelbare school | MBO | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.