Helaas, deze vacature is niet actief.

HR Stage in Amsterdam

Dit ga je doenWil jij een actieve rol spelen binnen ons team? Als stagiair(e) krijg je bij ons de kans om betrokken te zijn bij het personeelsbeleid en de personeelsadministratie binnen jouw district. Je taken omvatten onder andere: Bijdragen aan een juiste toepassing van de CAO.Helpen bij het oplossen van problemen en conflicten op het gebied van personeel en arbeidsverhoudingen.Werk samen met je team als het aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden. Hierbij verstrek je advies en informatie over onderwerpen zoals de CAO, (vroeg)pensioen, salaris, arbeidsvoorwaarden, bedrijfsregelingen en arbeidsrechtelijke kwesties.Zorg er samen met het team voor dat de personeelsdossiers van het district bijgewerkt zijn. Bij ons krijg je een uitd

Beschrijving


Dit ga je doen

Wil jij een actieve rol spelen binnen ons team?

Als stagiair(e) krijg je bij ons de kans om betrokken te zijn bij het personeelsbeleid en de personeelsadministratie binnen jouw district. Je taken omvatten onder andere:

  • Bijdragen aan een juiste toepassing van de CAO.
  • Helpen bij het oplossen van problemen en conflicten op het gebied van personeel en arbeidsverhoudingen.
  • Werk samen met je team als het aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden. Hierbij verstrek je advies en informatie over onderwerpen zoals de CAO, (vroeg)pensioen, salaris, arbeidsvoorwaarden, bedrijfsregelingen en arbeidsrechtelijke kwesties.
  • Zorg er samen met het team voor dat de personeelsdossiers van het district bijgewerkt zijn.

Bij ons krijg je een uitdagende stage waarin je verschillende aspecten van HRM tegenkomt. Je krijgt alle ondersteuning die je nodig hebt om succesvol te zijn, inclusief een passende stagevergoeding.


CSU zet jou voorop

Dit kan jouw nieuwe stage worden als:

- Je een MBO- of HBO-opleiding volgt in de richting van HRM en op zoek bent naar een uitdagende en veelzijdige meewerkstage.
- Je 32 tot 40 uur per week beschikbaar bent.
- Als stagiaire ben je enthousiast, vasthoudend en vind je het belangrijk om anderen te helpen.
- Daarnaast bieden wij gratis toegang tot Sportcity tot 31 december 2024!


Bij ons draait het om jou

Bij Top Employer CSU zorgen we voor fijne plekken waar mensen kunnen werken en leven. Met 16.000 trotse collega’s zijn we een van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij CSU werken we elke dag scherper, slimmer en schoner. Dit betekent dat we elke dag

slimme, duurzame oplossingen

bedenken die het werk leuker en makkelijker maken. Dit doen we binnen veel verschillende werkgebieden; van hotels en vakantieparken tot zorglocaties en scholen. 

CSU is er voor jou als je de volgende stap wilt zetten in je carrière of juist wilt starten met je allereerste echte baan. Wij doen er alles aan om voor iedereen de baan te maken die past bij hun leven. Niet je privéleven om je werk heen plannen, maar je werk om de rest van jouw leven heen plannen. We zorgen dat niets jou in de weg staat, zoals taal of opleiding. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden.  


Aan het werk

Klinkt dit als een interessante kans voor jou? Solliciteer dan vandaag nog en word onderdeel van ons team!.   

Heb je vragen? Dat kan natuurlijk. Emma Schröder, Tactisch Recruiter, beantwoordt je vragen via 0612529454 of emma.schroder@csu.nl. 

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Amsterdam
Dienstverbanden
Stage

Amsterdam | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.