Stage La Place de Efteling in Kaatsheuvel

Hey talent! Wil jij je ontwikkelen bij een stage via Vermaat? Kijk dan snel verder!

3 uur per week

Beschrijving

Hey (aanstormend) horeca talent! Tijdens je stage als horecamedewerker ontdek je jouw talenten én leer je alle ins en outs van het horeca vak. Kom jij stagelopen bij La Place de Efteling?

Jouw werkplek

Of je nu bezig bent met het mixen van verfrissende smoothies van vers fruit of het bakken van heerlijke pizza's in onze authentieke steenoven, bij Kashba is de variatie zo groot dat verveling geen optie is. Dankzij onze ruime openingstijden, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, bieden we een breed scala aan diensten aan, in overleg met de manager. Of je nu een vroege vogel bent die graag de ochtendshift draait, of een nachtbraker die liever uitslaapt, we hebben voor beide voorkeuren openstaande diensten beschikbaar.

Bij ons verwachten we wat van jou, maar daar staat ook wat tegenover van onze kant. Naast je salaris, dat elke 4 weken wordt uitbetaald, bieden we tal van opleidingsmogelijkheden waar je kosteloos gebruik van kunt maken. In de horeca houden we van een feestje, en daarom organiseren we elk jaar het Vermaat festival, waar je natuurlijk ook een kaartje voor krijgt. We geloven in wederzijdse ondersteuning en waardering, en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin jij kunt groeien.

Jouw team

Stap binnen in ons betoverende team met 120 enthousiaste collega's, variërend van 15 tot 62 jaar! Bij ons is werken meer dan taken uitvoeren; het is een reis van inspiratie, samenwerking en plezier. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een ervaren kracht bent, wij vieren de diversiteit aan perspectieven die jij inbrengt - dat is onze kracht. Word een waardevol lid van ons team, waar leeftijdsverschillen worden gekoesterd en ervaringen worden gedeeld. Hier biedt elke dag nieuwe kansen om te groeien. Solliciteer vandaag nog en ontdek hoe jij kunt schitteren in ons magische team!

Jouw stage

Tijdens jouw stage bij La Place ga je ervaring op doen in de praktijk! Jouw La Place collega’s leren jou de kneepjes van het horecavak. Wat ga je doen? De meest lekkere gerechten en verse producten bereiden en gasten helpen (eventueel kassa werkzaamheden).
Wij vinden het belangrijk dat onze stagiairs écht meewerken. Niet aan de zijlijn staan, maar juist samen met collega's de perfecte eet- en drinkbeleving voor onze gasten neerzetten. Tijdens je stage ontdek je jouw talenten.

Jouw ingrediënten

  • Je volgt een horeca gerelateerde opleiding.
  • Je bent leergierig. Je wil graag de kneepjes van het vak leren van onze professionals
  • Passie voor eten en drinken? Mooi, dat hebben wij ook!

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze 

 Social Return 

 pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Jouw menu

Voorwaarden

Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en evt. Een voordelig fietsplan!

Academy

Naast een intern opleidingsprogramma gericht op persoonlijk leiderschap kun je een BHV cursus, diverse online modules en een persoonlijke vakopleiding volgen.

Benefits at work

Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken.

Onboarding

Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.

Vermaat Vol Verrassingen

Echt lekker werken doe je vanuit ontspanning en gezelligheid en daarom organiseren we vanuit Vermaat het hele jaar door allerlei verrassingen. Denk aan sportieve activiteiten, prijsvragen, themaborrels en spectaculaire events zoals de Vermaat Inspiration Market. Het kan écht van alles zijn, dus er zit altijd een Vermaat verrassing bij die bij jou (en je team) past.

En nog veel meer....

En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer...
Jouw werkgever

De smaken van Vermaat

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!


Jouw sollicitatie

  • Online solliciteren
    Wij kijken uit naar je sollicitatie! Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.

  • Eerste gesprek
    We hebben online of op kantoor een kennismakingsgesprek. Wij stellen je relevante vragen en jij vraagt ons alles wat je wilt weten.

  • Tweede gesprek
    Zijn we beiden positief, dan volgt er een tweede gesprek. Je maakt kennis met nieuwe collega’s en over en weer stellen we onze laatste vragen.

  • Aanbod
    Je krijgt een aanbod en als je akkoord bent, teken je je contract. Vanzelfsprekend is er nog voldoende ruimte voor het stellen van je vragen.

  • Aan de slag
    We zijn helemaal rond en je gaat starten bij Vermaat. Welkom! Wij kunnen niet wachten tot je eerste werkdag.

Extra informatie

Status
Open
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Kaatsheuvel
Werkuren per week
3
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
26-03-2024

Kaatsheuvel | Stage horeca | Stage | Middelbare school

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.