Helaas, deze vacature is niet actief.

Start als stagair(e) recruiter in de luchtvaart in Hoofddorp

Heb jij interesse in de luchtvaart en wil je er alles over leren? Ga als stagiair(e) aan de slag bij Team Aviation!

32 - 40 uur per week

Wat ga je doen?

Hoe ziet jouw dag eruit?
Papier versnipperen? Prullenbakken legen? Drinken en koekjes langsbrengen? Of de hele dag de telefoon opnemen? Nee dit doe je niet bij YoungCapital. Als stagiair(e) in het recruitment team bij YoungCapital in Team Aviation ga jij helpen met het vinden van geschikt luchtvaartpersoneel. Wij doen de werving voor verschillende luchtvaart klanten, onder andere voor KLM en Transavia!

Wat doe ik als stagiair(e)? 
Jij bent bezig met het matchen van kandidaten aan bedrijven oftewel klanten. In samenwerking met een recruiter pak je vacatures op en ga je op zoek naar de perfecte match. Maar voordat je duikt in onze database van meer dan zeven miljoen kandidaten, maak je eerst een plan van aanpak. Naar wat voor persoon is de klant op zoek? Wat houdt de functie in? En welke vaardigheden, kennis en talent moet een kandidaat hebben voor de juiste baan? Zodra dit concreet is, kan de werving beginnen! Krijgen wij een aanvraag binnen van één van onze klanten? Dan schrijf je naar aanleiding hiervan een vacature en plaats je die op de website. Daarna stel je een leuke mail op en verstuur je die via de database naar kandidaten die overeenkomen met het gevraagde functieprofiel. 

Afwachten?
Nee dat doe je zeker niet. Jij gaat zelf actief op zoek naar geschikte kandidaten, door telefonisch contact op te nemen. En heb je in de tussentijd sollicitaties ontvangen? Dan screen je de sollicitanten. De kandidaten waarvan jij denkt dat die een perfecte match zullen zijn nodig jij uit voor een selectiegesprek of een selectiedag. De gesprekken/selectiedagen zul je niet direct in je eentje afnemen, maar in samenwerking met een collega. Zodra jij denkt dit is DE perfecte match, neem je hem of haar aan voor de klant. 

Aangenomen en dan?
Onderhoud jij gedurende jouw stageperiode nauw contact met de kandidaat. Voldoet de functie naar verwachting of zijn er aspecten in hun functie waar ze tegenaan lopen? Dan weten ze dat ze bij jou als stagair(e) recruiter terechtkunnen!

Wanneer loop je stage?
Als stagiair(e) in het recruitment team bij YoungCapital in Hoofddorp kun je vanaf januari of februari voor minimaal 4 dagen meewerken. Het kantoor is geopend tussen 08.00 uur en 17.30 uur. 

Interesse? Twijfel niet langer en solliciteer direct met een up-to-date CV en motivatiebrief of stuur dit naar Kimberley van Manen via k.vanmanen@youngcapital.nl en ik neem contact met je op!

Wat wij bieden

  • Je krijgt een mooie stagevergoeding van € 450,00 o.b.v. 40 uur;
  • Je gaat werken in een super leuk en enthousiast team waarbij de meesten een luchtvaart achtergrond hebben;
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden, waardoor je veel leert;
  • Je gaat enorm veel leren over Schiphol en de luchtvaart;
  • Er is dagelijks een verse en uitgebreide lunch op kantoor.

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau; Je volgt een hbo opleiding, mbo-4 opleiding of associate degree;
  • Minimaal 32-40 uur per week beschikbaar;
  • Je bent in ster in communicatie, deinst niet terug voor een uitdaging;
  • Je bent een doorzetter, sociaal en hebt een gezonde dosis humor;
  • Jij bent flexibel en kan veelzijdige taken oppakken.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Hoofddorp
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Verantwoordelijk voor
Werving en selectie voor onze grote luchtvaartklanten

Hoofddorp | Stage HR | Stage | Afstudeerstage | Middelbare school

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.