Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Crediteuren Administratie in Ijsselstein

Hey talent! Wil jij je ontwikkelen bij een stage via Vermaat? Kijk dan snel verder!

24 uur per week

Beschrijving

Hey talent!

Jouw ingrediënten

 • Je bent bezig met je 3e of 4e jaar motion graphic design (mbo/hbo).
 • Je zoekt per 29 januari 2024 een toffe stage.
 • Je houdt van een afwisselende planning en hebt een proactieve werkhouding.
 • Vaardigheid in After Effects is een must! Daarnaast heb je kennis van Photoshop, Indesign en Illustrator.
 • Je woont in de omgeving van IJsselstein/Utrecht.

Wat bieden wij jou?
Bij ons draai je mee in een creatief team waar je jezelf kan zijn en persoonlijk begeleid wordt door een creatieve professional. Je loopt stage in onze gezellige kantoortuin waar creativiteit en eigen ideeën voorop staan. Daarnaast kun je dagelijks heerlijk en uitgebreid lunchen in ons restaurant en hebben we genoeg borrels en bedrijfsfeesten! En niet te vergeten: een stagevergoeding van 400 euro per 4 weken.

Jouw menu

Voorwaarden

Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en evt. Een voordelig fietsplan!

Academy

Naast een intern opleidingsprogramma gericht op persoonlijk leiderschap kun je een BHV cursus, diverse online modules en een persoonlijke vakopleiding volgen.

Benefits at work

Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken.

Onboarding

Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.

Feest

Dat we bij Vermaat goed kunnen feesten, laten we elk jaar zien tijdens het Vermaat Festival. Met collega’s vanuit het hele land gaan we maximaal uit ons dak. Ben jij er ook bij?

En nog veel meer....

En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer...
Jouw werkgever

De smaken van Vermaat

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!


Jouw sollicitatie

 • Online solliciteren
  Wij kijken uit naar je sollicitatie! Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.

 • Eerste gesprek
  We hebben online of op kantoor een kennismakingsgesprek. Wij stellen je relevante vragen en jij vraagt ons alles wat je wilt weten.

 • Tweede gesprek
  Zijn we beiden positief, dan volgt er een tweede gesprek. Je maakt kennis met nieuwe collega’s en over en weer stellen we onze laatste vragen.

 • Aanbod
  Je krijgt een aanbod en als je akkoord bent, teken je je contract. Vanzelfsprekend is er nog voldoende ruimte voor het stellen van je vragen.

 • Aan de slag
  We zijn helemaal rond en je gaat starten bij Vermaat. Welkom! Wij kunnen niet wachten tot je eerste werkdag.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Ijsselstein
Werkuren per week
24
Dienstverbanden
Stage

IJsselstein | Stage horeca | Stage | Middelbare school

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.