Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Recruitment in Apeldoorn

Aan de slag bij CSULocatie: Apeldoorn Uren: 32-40 uur per week  Scherper Slimmer Schoner Dat is CSU. En jij straks ook! Kom jij ons team versterken tijdens je meerwerkstage op het gebied van HR, Recruitment én Verzuim? Je komt stage lopen in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. We bieden je een uitdagende, verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Jij bent scherp in je werk door het: Volledig betrokken zijn bij het gehele proces;Samen met het team recruitment actief zoeken naar nieuwe schoonmaakmedewerkers;Je schrijft pakkende vacatureteksten en zorgt ervoor dat vacatures worden uitg

Beschrijving


Aan de slag bij CSU

Locatie: Apeldoorn
Uren: 32-40 uur per week 

Scherper Slimmer Schoner

Dat is CSU. En jij straks ook! Kom jij ons team versterken tijdens je meerwerkstage op het gebied van HR, Recruitment én Verzuim? Je komt stage lopen in een succesvolle en op de toekomst gerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. We bieden je een uitdagende, verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten.

Jij bent scherp in je werk door het:

 • Volledig betrokken zijn bij het gehele proces;
 • Samen met het team recruitment actief zoeken naar nieuwe schoonmaakmedewerkers;
 • Je schrijft pakkende vacatureteksten en zorgt ervoor dat vacatures worden uitgezet via de juiste wervingskanalen;
 • Ook de follow-up is bij jou in goede handen. Kandidaten krijgen de informatie die ze willen hebben en je bent er scherp op dat elke sollicitant een reactie ontvangt.
 • Je helpt de collega's van verzuim met de ziekmeldingen die binnenstromen. Jij zorgt dat je de juiste informatie krijgt en dit terugkoppelt aan de juiste collega. 
 • De collega's van HR kunnen je ook veel leren over alle werkzaamheden rondom de medewerkers. 

Aan de slag bij CSU
Bij CSU werk je met 16.000 trotse collega's in heel Nederland. Onze medewerkers zijn 'de beste mensen'. Daar kun jij ook onderdeel van zijn. Samen klaren we de klus. Van management tot en met onze schoonmakers: iedereen werkt aan een goede dienstverlening in scholen, kantoren, zorginstellingen, hotels, fabrieken, vakantieparken en bij events. We staan in de top 3 van grootste schoonmaakbedrijven van Nederland en zijn meerdere keren uitgeroepen tot Top Employer. Onze medewerkers staan al meer dan 50 jaar in ons middelpunt. Jij straks ook?

 


Voor de beste mensen

…hebben we het beste aanbod. Naast een stage vergoeding en fijne werksfeer word je gewaardeerd. Om wat je doet en wie je bent! Met het programma

Fris in je werk

besteden we aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. En zodra je start als stagiair(e) Recruitment mag je rekenen op:
 • Een stagevergoeding wanneer je 10 weken of langer stage bij ons loopt;
 • Een veelzijdige, leerzame maar vooral uitdagende stageplek;
 • Een stage plek waar je veel vrijheid krijgt in het ontwikkelen van jezelf op het gebied HR, Recruitment en verzuim met ruimte voor het maken van fouten om er in het vervolg beter van te worden.

Wie wij zoeken

Wij zijn voor de afdeling HR op zoek naar iemand die:

 • Een HBO-opleiding volgt op het gebied van HRM of soortgelijk;
 • Op zoek is naar een veelzijdige, leerzame maar vooral uitdagende stageplek;
 • Flexibel, dienstverlenend en communicatief zeer vaardig is;

Aan het werk

Ons succes begint bij jouw zoektocht naar een stage plaats. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature voor stagiair(e) in Apeldoorn. 

Mocht je nog aanvullende vragen hebben met betrekking tot bovenstaande functie, dan kun je contact opnemen met Dide van Hardeveld, Tactisch Recruiter, via +31622905078 of via dide.van.hardeveld@csu.nl.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Apeldoorn
Dienstverbanden
Stage

Apeldoorn | Stage | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.