Helaas, deze vacature is niet actief.

Word fulltime operator voor een tankterminal in Amsterdam!

Ben jij een echte aanpakker en ben je graag verantwoordelijk voor processen? Start dan als fulltime operator voor een tankterminal in Amsterdam!

34 - 40 uur per week
€3.000 Per maand

Wat ga je doen?

Werken in de havens!

Als fulltime operator kom je te werken voor een bedrijf dat opslag- en mengfaciliteiten exploiteert voor benzine en bio brandstoffen. Dit gebeurt in de opslagtanks in de haven van Amsterdam. De dagelijkse werkzaamheden worden op een veilige, efficiënte en milieubewuste manier uitgevoerd. Het bedrijf is groeiende en heeft in de toekomst het doel om nog milieuvriendelijker en duurzamer te werk te gaan. 

Wat ga jij doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de processen rondom het laden en lossen van schepen, treinen en vrachtwagens. Je zorgt er voor dat het overpompen en mixen van tanks goed en veilig verloopt. Elke dag is er een nieuwe uitdaging en je hebt veel afwisselende werkzaamheden!

Het is belangrijk dat je taakgericht te werk kunt gaan. Je kunt werken volgens protocollen, werkinstructies en daarnaast ben je een echte aanpakker.  Daarnaast kan jij goed processen controleren en rapporteren aan de supervisor. Het is van belang dat jij de technische procedures begrijpt. Is er een storing? Jij kunt dit oplossen! Je zorgt ervoor dat dit nauwkeurig geadministreerd wordt. 

Jouw diensten

Je komt te werken in een ploegendienst. Er zit een vast ritme in van eerst 2 ochtenddiensten, vervolgens 2 middagdiensten en daarna 2 avonddiensten. Na deze 6 diensten heb je 4 dagen vrij en begint dit ritme weer opnieuw. Je krijgt 20% ploegentoeslag bovenop het salaris. De diensten zijn van 06.00-14.00 uur, 14.00-22.00 uur en de nachtdienst is van 22.00-06.00 uur. 

 

Wat wij bieden

  • Een lekker salaris van € 3000,- bruto per maand;
  • 20% ploegentoeslag bovenop je salaris;
  • Werken in een leuk en gezellig team;
  • Werk met veel verantwoordelijkheid en afwisseling!

Wat wij vragen:

  • Minimaal een mbo-diploma;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • Je kan werken volgens protocollen en vindt veiligheid belangrijk!

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school, MBO
Plaats
Amsterdam
Werkuren per week
34 - 40
Salarisindicatie
€3.000 Per maand
Verantwoordelijk voor
Laden en lossen van schepen & treinen

Amsterdam | Middelbare school | MBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.