Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage HR Learning & Development in Ijsselstein

Hey talent! Wil jij je ontwikkelen bij een stage via Vermaat? Kijk dan snel verder!

32 uur per week

Beschrijving

Hey talentontwikkelaar! Hou jij van innoveren, inspireren en vooral doen? Tijdens je stage op de afdeling L&D kun je los. Samen met je collega’s haal jij het beste talent van Vermaat naar boven en zorg je samen met het team voor de juiste middelen om dit talent te kunnen ontwikkelen.
Jouw functie

Jouw begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat onze stagiaires écht meewerken, daar leer je namelijk het meeste van! Tijdens jouw stage ontdek je jouw talenten én leer je alle ins en outs van het vak. Je wordt begeleid door een team van drie ervaren professionals. Samen bepaal je wat jij allemaal wilt leren tijdens je stage en zorg je dat jouw leerdoelen behaald worden.

Binnen je stage is genoeg ruimte om ook een kijkje te nemen in de keuken van de andere afdelingen binnen HR, zoals Recruitment, HR Support, Business partners en social return. 

Jouw taak 

Als stagiair bij Vermaat kun je écht iets leren tijdens je stage en zijn wij benieuwd naar jou kijk op L&D! Naast het meekijken en meewerken op de afdeling L&D word jij medeverantwoordelijk voor het coördineren van onze Vermaat academy. Daarnaast ondersteun jij het team in bijvoorbeeld bij het ontwikkelen leiderschapsprogramma’s en het organiseren van diverse trainingen. Je krijgt een marktconform stagevergoeding. 

Jouw ingrediënten
  • Je bent op zoek naar een onvergetelijke stage.
  • Je volgt minimaal een HBO opleiding Opleidingskunde, Human Resource Management of soortgelijk.
  • Je bent op zoek naar een stage voor minimaal 32 uur per week.
  • Je hebt affiniteit met het vakgebied Learning & Development en wilt je hierin verder ontwikkelen.
  • Je bent een echte teamplayer met communicatievaardigheden, sterk oplossend vermogen, creatief en resultaatgericht.
  • Je bent praktisch ingesteld, met oog voor onze business.
  • Je bent handig in plannen en organiseren.
  • Je vindt het leuk om (ook) projectmatig te werken en hierbij samen te werken met en in samenwerking met collega’s mee te werken aan het organiseren van toffe events, certificaatuitreikingen en trainingen.

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze

 Social Return 

pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Jouw menu
Jouw werkgever

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!

Jouw sollicitatieOnline solliciteren

Gewoon doen. Je vult een paar gegevens in + je cv en motivatie.

Korte kennismaking

Binnen 5 werkdagen krijg je een belletje.

1 of 2 gesprekken

Op locatie om elkaar face-to-face te ontmoeten.  

Aan de slag bij Vermaat

YES, wij kijken uit naar je komst!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Ijsselstein
Werkuren per week
32
Dienstverbanden
Stage

IJsselstein | Stage horeca | Stage | Middelbare school

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.