Helaas, deze vacature is niet actief.

Start als fulltime logistiek medewerker in Opmeer

Word logistiek medewerker in Opmeer en verdien een maandelijks salaris van € 2.400. Start jouw carrière in de logistiek nu!

40 uur per week
€2.400 Per maand

Wat ga je doen?

Ben je een gedreven logistieke expert die een nieuwe uitdaging zoekt? Wil je deel uitmaken van een team vol humor met een passie voor hun werk? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als medewerker in de logistiek in Opmeer werk je fulltime in teamverband met je collega's. Je dag start met een koffiepauze waarbij de dagplanning wordt doorgenomen. Vervolgens ga je het magazijn binnen en begin je aan je werkdag. De door leveranciers geleverde goederen worden ontvangen en gecheckt. Daarna voer je de producten in het systeem in om precies te weten wat de actuele voorraad is.

Gedurende de dag werk je zij aan zij met je collega om ervoor te zorgen dat er altijd voldoende voorraad is voor het voorbewerkings- en assemblageproces. Dit realiseer je door je collega's te voorzien van aluminium profielen, rubbers, lijm en glas, zodat zij in staat zijn om de raam- en deurkozijnen te produceren. Wanneer de raam- en deurkozijnen gereed zijn voor verzending, ondersteun je je collega's bij het gereedmaken van de kozijnen voor verzending. Dit is een precieze taak! Je zorgt ervoor dat alles goed is vastgemaakt, zodat ze zonder schade op de plaats van bestemming arriveren. Daarna maak je gebruik van de heftruck om de kozijnen in de vrachtwagen te plaatsen voor transport. Nu de dag ten einde is, maak je nog een ronde door het magazijn om de laatste spullen op te ruimen.

Waar werk ik?
Het bedrijf is gespecialiseerd in op maat gemaakte aluminium raam en deur systemen. In totaal werken er 100 collega's bij dit bedrijf van allerlei verschillende achtergronden. Er zijn hier korte lijnen en de sfeer is informeel. Er heerst een heuse West-Friese mentaliteit. Voel jij je thuis in een dergelijke omgeving? Dan is de functie van fulltime logistiek medewerker in Opmeer perfect voor jou!  

Werktijden en dagen
Als fulltime logistiek medewerker ben jij van maandag t/m vrijdag van 07:30 - 16:30 uur beschikbaar. Interesse? Neem dan snel contact met mij op!

Wat wij bieden

  • Een goed salaris, afhankelijk van je werkervaring (vanaf ca. € 2.400);
  • 40 vrije dagen per jaar (27 dagen vakantie en 13 dagen arbeidsduurverkorting), aangezien wij veel waarde hechten aan een goede balans tussen werk en privé;
  • Een jaarlijkse prestatiebonus die afhankelijk is van de resultaten;
  • Het vieren van prestaties met drankjes en gezellige evenementen, een kwartaalupdate vier keer per jaar, een kerst- en bouwvakborrel, en elke vrijdag uiteraard een vrijmibo.

Wat wij vragen:

  • Minimaal een mbo-diploma;
  • Ben jij in het bezit van een heftruckcertificaat? Dan sta je 1-0 voor;
  • Ervaring in de logistiek is een pré, maar geen vereiste.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school, MBO, HBO
Plaats
Opmeer
Werkuren per week
40
Salarisindicatie
€2.400 Per maand
Verantwoordelijk voor
Als logistiek medewerker ben je primair verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren en inboeken van de inkomende goederen.

Opmeer | Stage logistiek | Middelbare school | MBO | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.