Beschrijving
Hey (leerling) kok! Ben jij op zoek naar een leerzame of culinaire werkplek en iedere avond lekker vrij zijn? Kom werken bij L'Oreal tussen 07:00 en 15:30 uur. Als (leerling) kok ondersteun jij de chef bij de mise en place en de bereiding van de gerechten. Leer de fijne kneepjes van het vak!
Jouw werkplek
Wij zijn het hoofdkantoor van L'Oréal Benelux, dus we hebben een internationaal gezelschap in huis. Op deze locatie is een espressobar (rond de 500 warme dranken per dag), lunch en banqueting aanvragen. Dagelijks 200 gasten en cursisten. Daarnaast is er elke maand een uitgebreide borrel voor alle medewerkers. Tevens veel maatwerkaanvragen, zoals een ontbijt in de kleur paars of een directielunch/diner op hoog niveau. Al met al, een drukke locatie waar géén dag hetzelfde is. De werktijden liggen tussen 07.00 - 15.30 uur, afhankelijk van de banqueting.
Jouw team
Wij zijn een team van 10 collega's, bestaande uit een Chefkok, manager en verschillende cateringmedewerkers. Als het druk is op de locatie vliegen wij soms extra medewerkers in. Het is een divers en gezelligteam.
Jouw functie
Je bent wel klaar met de schoolbanken, maar nog niet uitgeleerd. Je wilt vooral ervaring opdoen in de praktijk in een leuke keuken en de kneepjes van het vak leren van de professionals. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen écht meewerken. Niet aan de zijlijn staan, maar juist samen met collega's de perfecte eet- en drinkbeleving voor onze gasten neerzetten. Tijdens je stage ontdek je jouw talenten én leer je alle ins en outs van het koksvak.
Wat ga je leren bij ons?
- Het creëren van de mooiste gerechten met alle technieken die erbij komen kijken.
- Efficiënt en effectief plannen.
- Producten laten aansluiten bij de wensen van de gast en meedenken over de menukaart.
- Commerciële vaardigheden om kostenbewust producten in te kopen.
- Veiligheidsvoorschriften en richtlijnen op het gebied van hygiëne en werkomstandigheden.
Jouw groei
Wij vinden het vooral belangrijk dat je groeit en het beste uit jezelf haalt. Samen kijken wij naar wat je wilt leren en hoe wij jou daarbij kunnen helpen. Naast goede begeleiding op jouw leerbedrijf, kun je ook een kijkje nemen bij andere horecalocaties van Vermaat. Met zon 400 locaties zijn er genoeg mogelijkheden en kansen om ook na je stage te blijven of na school weer terug te komen.
Jouw ingrediënten
- Je volgt een keuken gerelateerde BBL opleiding.
- Je bent flexibel en creatief én hebt echt liefde voor het koksvak.
- Je wilt DE kneepjes van het vak leren van onze professionals.
- Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.
Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze
Social Return
pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.
Jouw menuVoorwaarden
Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en evt. Een voordelig fietsplan!
Academy
Naast een intern opleidingsprogramma gericht op persoonlijk leiderschap kun je een BHV cursus, diverse online modules en een persoonlijke vakopleiding volgen.
Benefits at work
Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken.
Onboarding
Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.
Feest
Dat we bij Vermaat goed kunnen feesten, laten we elk jaar zien tijdens het Vermaat Festival. Met collega’s vanuit het hele land gaan we maximaal uit ons dak. Ben jij er ook bij?
En nog veel meer....
En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer...
Jouw werkgever
De smaken van VermaatIn 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.
Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!
Jouw sollicitatie
-
Online solliciteren
Wij kijken uit naar je sollicitatie! Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.
-
Eerste gesprek
We hebben online of op kantoor een kennismakingsgesprek. Wij stellen je relevante vragen en jij vraagt ons alles wat je wilt weten.
-
Tweede gesprek
Zijn we beiden positief, dan volgt er een tweede gesprek. Je maakt kennis met nieuwe collega’s en over en weer stellen we onze laatste vragen.
-
Aanbod
Je krijgt een aanbod en als je akkoord bent, teken je je contract. Vanzelfsprekend is er nog voldoende ruimte voor het stellen van je vragen.
-
Aan de slag
We zijn helemaal rond en je gaat starten bij Vermaat. Welkom! Wij kunnen niet wachten tot je eerste werkdag.
Extra informatie
- Status
- Inactief
- Opleidingsniveaus
- Middelbare school
- Plaats
- Hoofddorp
- Werkuren per week
- 24
- Dienstverbanden
- Stage
Hoofddorp | Stage horeca | Stage | Middelbare school