Beschrijving
Vanaf 1 september zijn wij op zoek naar nieuwe leerlingen die het team van Restaurant RIJKS* komen versterken. Onder de begeleiding van de beste leermeesters leren wij jou de fijne kneepjes van het high end hospitality vak.
Jouw werkplek
RIJKS® opende in 2014 zijn deuren in de Philipsvleugel van het Rijksmuseum en trok Joris Bijdendijk als executive chef aan.
Bijdendijk introduceert samen met keuken Chefs Ivan Beusink en Yascha Oosterberg de ‘keuken van de Lage Landen’, die gekenmerkt wordt door het Hollandse product in al zijn eenvoud. Ook wel ‘Low Food’ genoemd. Met zijn jonge team laat hij zich inspireren door ingrediënten van Nederlandse bodem. Vaak maakt hij gebruik van de vele internationale smaken die de Nederlandse keuken door de eeuwen heen hebben beïnvloed.
Jouw functie
Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen écht meewerken. Niet aan de zijlijn staan, maar juist samen met collega's de perfecte eet- en drinkbeleving voor onze gasten neerzetten.
Wat ga je doen?
- Bereiden of uitserveren van de meest exclusieve gerechten en verse producten;
- Efficiënt en effectief plannen;
- Producten laten aansluiten bij de wensen van de gast en meedenken over de menukaart en het adviseren van gerechten;
-
- Veiligheidsvoorschriften en richtlijnen op het gebied van hygiëne en werkomstandigheden.
Jouw ingrediënten
- Je volgt minimaal een gerelateerde MBO 3 opleiding;
- Je volgt een gerelateerde BBL of BOL opleiding en je wilt graag een operationele stage;
- Volg je een BOL opleiding? Dan loop je ongeveer 12 weken of 1 a 2 dagen per week stage bij ons;
- Volg je een BBL opleiding? Dan loop je een heel jaar ongeveer 32 uur per week stage bij ons;
- Je bent flexibel en creatief én hebt echt liefde voor het vak;
- Je wilt DE kneepjes van het vak leren van onze professionals;
- Het aantal uur dat je bij ons stage komt lopen is in overleg. We hebben flexibele werktijden van 07:00 - 23:00 uur. Werkdagen zijn in overleg met school en student.
Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze
Social Return
pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.
Jouw menuVoorwaarden
Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en evt. Een voordelig fietsplan!
Academy
Naast een intern opleidingsprogramma gericht op persoonlijk leiderschap kun je een BHV cursus, diverse online modules en een persoonlijke vakopleiding volgen.
Benefits at work
Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken.
Onboarding
Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.
Feest
Dat we bij Vermaat goed kunnen feesten, laten we elk jaar zien tijdens het Vermaat Festival. Met collega’s vanuit het hele land gaan we maximaal uit ons dak. Ben jij er ook bij?
En nog veel meer....
En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer...
Jouw werkgever
De smaken van VermaatIn 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.
Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!
Jouw sollicitatieOnline solliciterenWij kijken uit naar je sollicitatie! Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.
Eerste gesprekWe hebben online of op kantoor een kennismakingsgesprek. Wij stellen je relevante vragen en jij vraagt ons alles wat je wilt weten.
Tweede gesprekZijn we beiden positief, dan volgt er een tweede gesprek. Je maakt kennis met nieuwe collega’s en over en weer stellen we onze laatste vragen.
AanbodJe krijgt een aanbod en als je akkoord bent, teken je je contract. Vanzelfsprekend is er nog voldoende ruimte voor het stellen van je vragen.
Aan de slagWe zijn helemaal rond en je gaat starten bij Vermaat. Welkom! Wij kunnen niet wachten tot je eerste werkdag.
Extra informatie
- Status
- Inactief
- Opleidingsniveaus
- Middelbare school
- Plaats
- Amsterdam
- Werkuren per week
- 32
- Dienstverbanden
- Stage
Amsterdam | Stage horeca | Stage | Middelbare school