Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Banquetingmanager WTC in Utrecht

Hey talent! Wil jij je ontwikkelen bij een stage via Vermaat? Kijk dan snel verder!

32 uur per week

Beschrijving

Hey (aanstormend) horeca talent! Tijdens je stage als banquetingmanager ontdek je jouw talenten én leer je alle ins en outs van het horeca vak. Kom jij stage lopen bij een van onze toffe locaties?

Jouw werkplek

WTC Utrecht vormt een dynamische community met een interessante mix van en grote en kleine bedrijven. Dit moderne en duurzame kantoorgebouw ligt direct naar Utrecht Centraal. Dagelijks willen wij in het bedrijfsrestaurant de gasten verrassen met een gezonde, afwisselende en culinaire lunch. Naast het restaurant is er ook een espressobar wat echt een begrip is. Omdat wij samen werken met The Office Operators hebben wij veel banqueting. Dat is erg afwisselend, namelijk vergader arrangementen, lunches maar ook borrels. Deze locatie is van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 16:00 uur geopend.
Jouw team

Het team bestaat uit 6 jonge collega’s die weten wanneer ze een stapje harder moet werken maar ook in zijn voor gezelligheid.
Jouw functie

Als stagiair banquetingmanager ga je aan de slag met het begeleiden van banquetingaanvragen. Van intake en sales tot de uitvoering en aftersales. Je gaat aan de slag met de invulling van diverse aanvragen. 

Denk daarbij aan reguliere lunches volgens het banquetingboek, maar ook op maat gemaakte invullingen van complete events. Je maakt offertes, bespreekt de operationele invulling met het team en zorgt dat het event naar wens verloopt en dat alles administratief goed wordt afgehandeld. Je bent in contact met de opdrachtgever tijdens het hele proces om continu te monitoren of we de verwachtingen overtreffen. 

Je komt stagelopen op een toffe locatie met high-end dienstverlening. Hier ga je veel leren!

Jouw ingrediënten

 • Jij bent student aan een horeca gerelateerde opleiding en op zoek naar een meewerkstage. 
 • Je bent een verbinder tussen de opdrachtgever en operationele teams. Daarbij is het van belang dat je benaderbaar bent en goed de vertaling kan maken van de wensen van de opdrachtgever naar de operationele invulling.
 • Je bent leergierig en deinst niet terug om zelf goede processen en procedures op te stellen.
 • Passie voor eten en drinken? Mooi, dat hebben wij ook! 

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze 

 Social Return 

 pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Jouw menu

Voorwaarden

Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en evt. Een voordelig fietsplan!

Academy

Naast een intern opleidingsprogramma gericht op persoonlijk leiderschap kun je een BHV cursus, diverse online modules en een persoonlijke vakopleiding volgen.

Benefits at work

Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken.

Onboarding

Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.

Feest

Dat we bij Vermaat goed kunnen feesten, laten we elk jaar zien tijdens het Vermaat Festival. Met collega’s vanuit het hele land gaan we maximaal uit ons dak. Ben jij er ook bij?

En nog veel meer....

En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer...
Jouw werkgever

De smaken van Vermaat

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!


Jouw sollicitatie

 • Online solliciteren
  Wij kijken uit naar je sollicitatie! Je solliciteert via onze website door het invullen van het sollicitatieformulier.

 • Eerste gesprek
  We hebben online of op kantoor een kennismakingsgesprek. Wij stellen je relevante vragen en jij vraagt ons alles wat je wilt weten.

 • Tweede gesprek
  Zijn we beiden positief, dan volgt er een tweede gesprek. Je maakt kennis met nieuwe collega’s en over en weer stellen we onze laatste vragen.

 • Aanbod
  Je krijgt een aanbod en als je akkoord bent, teken je je contract. Vanzelfsprekend is er nog voldoende ruimte voor het stellen van je vragen.

 • Aan de slag
  We zijn helemaal rond en je gaat starten bij Vermaat. Welkom! Wij kunnen niet wachten tot je eerste werkdag.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
32
Dienstverbanden
Stage

Utrecht | Stage horeca | Stage | Middelbare school

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.