Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage interne communicatie & events in Ijsselstein

Hey talent! Wil jij je ontwikkelen bij een stage via Vermaat? Kijk dan snel verder!

32 uur per week

Beschrijving

Hey creatieve duizendpoot! Ligt jouw hart bij het creëren van content en ben je een kei in organiseren? Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen in het communicatie vak? Dan zoeken wij jou! Ben jij een derdejaars student en op zoek naar een meewerkstage? Onze ruim 5500 collega's wachten op jou!
Jouw functie

Het is maandag en je hebt weer zin in jouw stagedag! Je bent op kantoor en je begint je dag met een teammeeting met Ilse, Jeroen en Jules. Samen bespreek je het weekend en daarna de planning voor de komende week. Er staan deze week leuke meetings en interviews op de agenda, die je alvast gaat voorbereiden. Als je daarmee klaar bent check je of je de laatste puntjes op de í hebt voor je (online) event. Je pleegt hiervoor nog wat telefoontjes zodat die van je to-do-lijst afgestreept kunnen worden. Daarna plaats je nog even een bericht op de narrowcasting.

De ochtend is voorbij gevlogen en het is alweer lunchtijd! Je haalt een heerlijke salade en een goed gevuld broodje. Zo kun je er in de middag weer tegenaan. Je hebt een redactieoverleg waarin de inhoud van de volgende editie van het Vermaat Mgzn wordt besproken. Wat wordt het thema en welke content is daarvoor nodig? Daarna ga je op bezoek bij een locatie voor een interview en bent de rest van de middag zoet met het uitwerken ervan. Aan het eind van de dag schiet je Ilse nog even aan omdat je graag een goed idee wilt delen. Jouw dag was weer lekker productief en afwisselend, daar krijg je energie van!

Jouw ingrediënten
  • Je vindt het leuk om te organiseren.
  • Je volgt minimaal een HBO opleiding gerelateerd aan communicatie.
  • Je bent op zoek naar een stage voor minimaal 32 uur per week.
  • Je hebt affiniteit met interne communicatie en wilt je hierin verder ontwikkelen.
  • Jouw Nederlands is uitstekend, jij schrijft pakkende teksten en zorgt ervoor dat alles helemaal in orde is qua spelling en formulering.
  • Je bent enthousiast en een aanpakker.

Heb je een arbeidsbeperking of ervaar je een afstand tot werk? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en nodigen we je vooral uit om te solliciteren. Via onze Social Return pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Jouw menu
Jouw werkgever

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!

Jouw sollicitatieOnline solliciteren

Gewoon doen. Je vult een paar gegevens in + je cv en motivatie.

Korte kennismaking

Binnen 5 werkdagen krijg je een belletje.

1 of 2 gesprekken

Op locatie om elkaar face-to-face te ontmoeten.  

Aan de slag bij Vermaat

YES, wij kijken uit naar je komst!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Middelbare school
Plaats
Ijsselstein
Werkuren per week
32
Dienstverbanden
Stage

IJsselstein | Stage horeca | Stage | Middelbare school

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.